Un alt autocar s-a blocat în limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii

Un alt autocar s-a blocat în limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii

Foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2022

Un al patrulea incident a avut loc la Pasajul Unirii din București, de la inaugurarea sa după reabilitarea realizată de edilii Sectorului 4.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un autocar a rămas proptit cu aparatul de aer condiționat în limitatorul de înălțime al pasajului proaspăt reabilitat cu 12 milioane de euro, pe sensul dinspre intersecția Budapesta. Șoferul din Buzău efectua o cursă specială, iar în autocar se aflau 32 de copii care se întorceau de la un concurs de muzică populară. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar copiii s-au speriat extrem de tare, mulți intrând în panică, scrie Adevarul.

Google va îmbunătăți calitatea audio a convorbirilor telefonice CITEȘTE ȘI Google va îmbunătăți calitatea audio a convorbirilor telefonice

Și aceștia nu au fost singurele victime ale incidentului. În momentul în care aparatul de aer condiționat s-a desprins de pe autocar din cauza limitatorului de înălțime, a picat pe parbrizul unei mașini care circula în spate. În urma impactului, parbrizul autoturismului s-a spart, iar pasagerii acestuia au suferit răni ușoare.

Joi, pasajul Unirii din București a fost blocat din cauza unui TIR care a lovit limitatorul de înălțime maximă admisă.

În primele două zile de la inaugurare, două autocare s-au blocat în indicatorul pus înainte de intrarea în pasajul Unirii care arată înălțimea maxim admisă.

Datele autorităților locale relevă că înălțimea a fost acum limitată la 3,5 metri.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
limitator intaltime