FOTO Pasajul Unirii, redeschis după o investiție de 12 milioane de euro

FOTO Pasajul Unirii, redeschis după o investiție de 12 milioane de euro Galerie foto

Foto: Inquam Photos / George Călin

scris 4 sep 2022

Primăria Sector 4 anunță redeschiderea Pasajului Unirii, după investiții de 12 milioane de euro care au vizat punerea în siguranță a pasajului, lung de 900 de metri.

Constructorii au izolat toate infiltrațiile de la nivelul carosabilului, au închis fisurile din pereții interiori ai pasajului prin injectarea unor mortare speciale, pe care, ulterior, i-au îmbrăcat cu peste 3.000 de panouri metalice.

PMB propune ca trotinetele electrice închiriate să poată fi conduse doar de persoane în vârstă de peste 14 ani CITEȘTE ȘI PMB propune ca trotinetele electrice închiriate să poată fi conduse doar de persoane în vârstă de peste 14 ani

”Mai mult, pentru a crește vizibilitatea în tunel, au fost montate 498 de corpuri de iluminat și bandă LED pe o suprafață de 4 kilometri. Totodată, la suprafață au fost instalați 30 de stâlpi de iluminat precum și 150 de proiectoare (pe rampă), astfel încât, iluminatul în pasaj să devină un ghidaj de siguranță pentru șoferi. De asemenea, Pasajul Unirii are, în momentul de față, cel mai performant sistem de ventilație. De ultimă generație, conceput special pentru aerisirea pasajelor rutiere, precum arhicunoscutul tunel rutier Mont Blanc, ce leagă Franța de Italia, sistemul este complet automatizat și are două regimuri de funcționare”, a mai transmis primăria.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO (Inquam Photos / George Călin)

Pasajul Unirii a fost construit în anii 1986-1987.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos / George Călin

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
reparatii