Un brazilian a fost numit director de achiziții al Renault România

Un brazilian a fost numit director de achiziții al Renault România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2015

Brazilianul Flavio de Almeida Junior este noul director de achiziții al Grupului Renault România, funcție pe care a preluat-o din luna septembrie a acestui an, a anunțat, joi, compania într-un comunicat de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Almeida Junior (48 de ani) îl înlocuiește pe Antoine Aoun, acesta din urmă urmând să preia noi responsabilități în cadrul Alianței Renault-Nissan, în calitate de vice-președinte Proiecte Internațional.

Noul director de achiziții al Renault România are experiență de 25 de ani în domeniul ingineriei și achizițiilor de servicii și componente în industria auto, cu precădere pe piața braziliană și franceză.

Flavio de Almeida Junior este absolvent al Universității Federale Santa Catarina (Brazilia), facultatea de Inginerie Mecanică, și are specializări post universitare în Marketing (ESPM, Brazilia), Tehnologie de Groupe (UNICAMP, Universitatea Campinas, Brazilia) și Business School (Kelloggs, USA).

Direcția Achiziții este responsabilă de achizițiile de materii prime, piese, utilaje echipamente și servicii pentru toate entitățile Grupului Renault România. Cei 130 de angajați ai departamentului sunt responsabili de relația cu peste 1.000 de furnizori din România și din regiune, gestionând un volum de achiziții de aproximativ două miliarde de euro pe an. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
renault romania
flavio de almeida junior