Un sfert din zborurile Air France au fost anulate vineri din cauza grevei personalului

Un sfert din zborurile Air France au fost anulate vineri din cauza grevei personalului
scris 30 mar 2018

Personalul companiei aeriene Air France a intrat vineri în grevă, pentru a treia oară în cursul ultimelor săptămâni, ceea ce a forțat compania să anuleze un sfert din zboruri, transmite AFP.

Potrivit unei prime estimări a conducerii companiei, 31,6% din piloți, 28,3% din personalul însoțitor și 20,4% din personalul la sol au încetat lucrul. Cifrele definitive urmează să fie cunoscute abia în cursul serii, a precizat un purtător de cuvânt de la Air France, potrivit Agerpres.

Tesla recheamă 123.000 de automobile Model S pentru o problemă la servodirecție CITEȘTE ȘI Tesla recheamă 123.000 de automobile Model S pentru o problemă la servodirecție

Un grup format din 11 sindicate de la Air France a organizat deja două greve în acest an, în zilele de 22 februarie și 23 martie, în speranța că vor obține o majorare salarială de 6%. Alte două greve de protest sunt programate pentru zilele de 3 și 7 aprilie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
air france
greva