United Airlines va concedia 232 de angajați întrucât nu s-au vaccinat împotriva COVID-19

United Airlines va concedia 232 de angajați întrucât nu s-au vaccinat împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2021

Compania United Airlines a anunțat âcă va concedia 232 de angajați care au decis să nu se vaccineze împotriva COVID-19, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

United Airlines este prima mare companie de transport aerian care face obligatorie vaccinarea anti-COVID-19 pentru angajații săi, după ordinul executiv dat de președintele SUA Joe Biden privind vaccinarea personalului angajat în firmele contractoare de la nivel federal, scrie Agerpres.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

''Aș fi vrut să avem vaccinați 100% din angajați, dar dintre cei 67.000 de salariați ai noștri din SUA există 232 care nu s-au vaccinat și ei vor începe procedura de terminare a contractului'', a declarat președintele-director executiv al United Airlines, Steve Kirby.

În prezent, 99,7% dintre angajații United Airlines sunt vaccinați complet împotriva COVID-19.

După ce această companie a luat decizia vaccinării personalului său, alte companii aeriene, precum Hawaiian Airlines și Frontier Airlines, i-au urmat exemplul. Multe companii aeriene susțin vaccinarea angajaților lor, dar fără a introduce obligativitatea acesteia.

Delta Airlines rămâne cea mai mare companie aeriană americană care nu a impus obligativitatea vaccinării complete a salariaților săi, însă și în cazul său 90% din angajați se vaccinaseră până miercuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
united airlines
coronavirus
vaccin