Aegean Airlines și-a majorat la 51% participația în compania aeriană românească Animawings

Aegean Airlines și-a majorat la 51% participația în compania aeriană românească Animawings
scris 14 oct 2021

Compania greacă Aegean Airlines ȋși extinde cota de participare la 51% din capitalul companiei aeriene Animawings, de la 25% anterior, restul acțiunilor fiind controlate de Memento Group, a anunțat omul de afaceri Cristian Pandel, proprietarul Memento Group și al agenției de turism Christian Tour.

Memento Group deține totodată și touroperatorul Christian Tour, fiind una din cele șapte linii de business, scrie News.ro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Compania aeriană Animawings a inaugurat în iulie 2020 primele sale curse cu prima sa aeronavă, Airbus A320-200, beneficiind de configurația aeronavelor din flota Aegean Airlines. La acel moment, Aegean Airlines deținea 25% din acțiuni.

Board-ul de management al companiei va fi ȋn continuare condus și coordonat de către Cristian Pandel, in calitate de președinte al board-ului.

Christian Tour este unul din cei mai mari turoperatori de pe piața autohtonă. Înființată în 1997, compania este deținută de Cristian Pandel și este prezentă atât în țară, prin agenții proprii și francize, cât și în străinătate, în Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și SUA prin grupul de firme al cărei fondator este – Memento Group.

Memento Group are operațiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Serbia, Republica Moldova și SUA. Începând cu anul 2019, Memento Group este partenerul oficial ȋn România al TUI Group, cel mai mare grup turistic din lume, dezvoltând rețeaua de agenții TUI TravelCenter.

viewscnt
Afla mai multe despre
aegean airlines
animawings