Uzinele Jaguar Land Rover din Marea Britanie, printre ultimele fabrici de automobile închise în Europa

Uzinele Jaguar Land Rover din Marea Britanie, printre ultimele fabrici de automobile închise în Europa
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 mar 2020

Jaguar Land Rover este printre ultimele companii din industria auto care își închid unitățile de producție, ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Jaguar Land Rover, companie deținută de grupul Tata, confirmă suspendarea temporară a producției în fabricile sale din Marea Britanie începând cu această săptămână, se arată într-un comunicat al companiei. Jaguar Land Rover spune că intenționează să repornească pe 20 aprilie, însă hotărârea va fi luată „în funcție de evoluția circumstanțelor actuale”.

În momentul de față, fabricile Jaguar Land Rover din Brazilia și India continuă să funcționeze în parametri normali. În China, activitatea începe să revină la normal, astfel că joint-venter-ul localizat acolo a reluat producția încă din 24 februarie.

„Jaguar Land Rover acționează în conformitate cu recomandările emise de NHS și Public Health England, pentru a minimiza răspândirea coronavirusului, implementând, totodată, planuri de protecție ce asigură continuitatea afacerii.”, se precizează în anunț.

Coronavirus: Volkswagen își închide uzinele cel puțin 2 săptămâni. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp” CITEȘTE ȘI Coronavirus: Volkswagen își închide uzinele cel puțin 2 săptămâni. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp”

În momentul de față, fabricile Jaguar Land Rover din Brazilia și India continuă să funcționeze în parametri normali. În China, activitatea începe să revină la normal, compania de tip joint-venture din această țară reluându-și producția încă din 24 februarie.

Jaguar Land Rover anunțase deja suspendarea temporară a producției la uzina din Nitra, Slovacia, începând cu 20 martie, și de asemenea Magna, subcontractor JLR, anunțase că operațiunile sale de fabricare a vehiculelor din Graz, Austria, sunt întrerupte până la 30 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
jaguar land rover inchidere uzine
industria auto coronavirus