Vânzările grupului PSA, proprietarul Peugeot, au scăzut puternic în primul semestru

Vânzările grupului PSA, proprietarul Peugeot, au scăzut puternic în primul semestru
scris 15 iul 2019

Vânzările grupului francez PSA, proprietarul Peugeot, au scăzut cu 12,8% în primul semestru al acestui an, din cauza impactului mare al încetinirii piețelor emergente asupra operațiunilor sale externe, transmite Reuters.

Producătorul Peugeot a anunțat luni că vânzările sale au scăzut la 1,9 milioanede vehicule ușoare în intervalul ianuarie-iunie, scrie News.ro.

În aceeași perioadă a anului trecut, PSA a vândut 2,18 milioane de vehicule.

Cuc: Studiul de fundamentare pentru Autostrada Sudului, finalizat în iulie, iar în septembrie va fi decis constructorul. Dăncilă: Dacă nu îndeplinește obiectivul la termen, domnul ministru are o problemă CITEȘTE ȘI Cuc: Studiul de fundamentare pentru Autostrada Sudului, finalizat în iulie, iar în septembrie va fi decis constructorul. Dăncilă: Dacă nu îndeplinește obiectivul la termen, domnul ministru are o problemă

În Europa, cea mai mare piață a grupului PSA, vânzările au crescut ușor în primele șase luni ale acestui an, cu 0,3%.

În schimb, PSA a consemnat scăderi semnificative ale vânzărilor pe aproape toate piețele sale externe. Astfel, livrările au scăzut cu 60,6% în China, în timp ce în America Latină a avut loc un declin de 29,3%.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
psa
peugeot