Vicepreședintele China Evergrande a fost reținut, acțiunile cad

Vicepreședintele China Evergrande a fost reținut, acțiunile cad
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2024

Acțiunile diviziei de producție de vehicule electrice a dezvoltatorului imobiliar China Evergrande au scăzut cu 23%, după ce unitatea a dezvăluit că vicepreședintele său a fost reținut de autorități, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-un document depus la bursa din Hong Kong, Evergrande NEV a anunțat că ”compania a aflat că directorul său general, domnul Liu Yongzhuo, a fost reținut în conformitate cu legea privind suspiciunea de fapte ilegale”, scrie News.ro.

O companie din România, condusă de un fost inspector anti-corupție al Republicii Moldova, a ajuns cel mai mare furnizor de GPL al Ucrainei CITEȘTE ȘI O companie din România, condusă de un fost inspector anti-corupție al Republicii Moldova, a ajuns cel mai mare furnizor de GPL al Ucrainei

Documentul nu a precizat natura infracțiunilor și nici momentul în care a fost reținut vicepreședintele.

Evergrande NEV a cerut oprirea tranzacționării înainte de deschiderea de luni a bursei din Hong Kong, iar tranzacțiile au fost reluate la ora 13:00 (ora din Hong Kong). S

Săptămâna trecută, acțiunile Evergrande NEV au scăzut cu mai mult de 18%, după ce compania a dezvăluit că vânzarea de acțiuni planificată către compania NWTN, listată în SUA, a fost abandonată.

viewscnt
Afla mai multe despre
china evergrande
vehicule electrice