VIDEO Accident aviatic, un avion de linie s-a rupt în mod spectaculos

VIDEO Accident aviatic, un avion de linie s-a rupt în mod spectaculos
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2020

Un avion de linie s-a rupt în mod spectaculos după ce a ieșit de pe pista de aterizare miercuri, la Istanbul, scrie presa turcă, anunțând răniți dar nu morți., relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fuzelajul aeronavei, aparținând companiei aeriene private Pegasus, s-a rupt în două și a luat foc după ce a ieșit de pe pistă, pe Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen, situat pe malul asiatic al Istanbulului, arată news.ro.

Presa turcă evocă un număr nedeterminat de răniți, însă ministrul Transporturilor, Cahit Turhan, citat de televiziunea de stat TRT, a anunțat că nimeni nu a murit în accident.

FOTO Renault a prezentat noul Megan face-lift, cu motor hibrid plug-in CITEȘTE ȘI FOTO Renault a prezentat noul Megan face-lift, cu motor hibrid plug-in

La bordul aeronavei se aflau 177 de pasageri și șase membri ai echipajului, potrivit ministrului.

Avionul, care venea de la Izmir, în vestul Turciei, pare că a ieșit de pe pistă din cauza unei ploi puternice în cel mai mare oraș din țară.

Imagini difuzate de presa turcă surprind persoane pe gazon în jurul aeronavei.

Incendiul care a izbucnit după accident a fost controlat de către pompieri, potrivit agenției turce de stat de presă Anadolu.

FOTO Volkswagen a copiat un model Dacia, pentru a-și lansa propriul automobil CITEȘTE ȘI FOTO Volkswagen a copiat un model Dacia, pentru a-și lansa propriul automobil

Aeroportul Sabiha Gökçen a fost închis, iar toate zborurile au fost redirecționate către Aeroportul Internațional Istanbul, situat de partea europeană, capitala economică a Turciei.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
accident