VIDEO ANUNȚ De azi, aplicația Google Maps arată unde se află mijloacele STB, în timp real

VIDEO ANUNȚ De azi, aplicația Google Maps arată unde se află mijloacele STB, în timp real
scris 29 mar 2023

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că, începând de astăzi, aplicația Google Maps indică locul fiecărui mijloc de transport în comun în timp real și oferă posibilitatea alegerii unui traseu optim.

"Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din Capitală pot vedea de astăzi în aplicația Google Maps unde se află exact pe traseu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul cu care urmează să se deplaseze.

VIDEO & FOTO Noi detalii despre Kia EV9: autonomie Level 3 și magazin de servicii online CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Noi detalii despre Kia EV9: autonomie Level 3 și magazin de servicii online

Aplicația calculează cea mai bună rută pe care o pot alege călătorii până la destinația finală, incluzând în variante metroul și/sau trenul. Intermodalitatea este atât un element de noutate, cât și un mare avantaj pentru pasageri, care își pot alege sau schimba traseul în funcție de timpii de așteptare", a transmis primarul.

"Datele de localizare de pe GPS-ul mijloacelor de transport în comun ale operatorilor din regiunea București - Ilfov sunt transmise în timp real către Google, iar orice utilizator al aplicației Maps le poate accesa. Astfel, ne aliniem marilor capitale europene în privința informării călătorilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Cu aceeași aplicație, călătorii se pot ghida în oricare din marile orașe din Europa. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu Google este rezultatul efortului comun al colegilor de la STB și TPBI", adaugă acesta.

Un constructor de autostrăzi din România a intrat în insolvență CITEȘTE ȘI Un constructor de autostrăzi din România a intrat în insolvență

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
google