VIDEO Cum vor arăta viitoarele tramvaie din București, pentru care contractul a fost dat inițial turcilor

VIDEO Cum vor arăta viitoarele tramvaie din București, pentru care contractul a fost dat inițial turcilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2020

Compania Astra Arad va livra Capitalei 100 de tramvaie, modelul „Imperio București” urmnd să aibă 6 uși duble de acces și să circule pe liniile 1, 10, 21, 25, 32, 40, 41 și 55.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Într-un clip de promovare al ASTRA Arad de pe site-ul Club Feroviar este prezentată propunerea preliminară de design pentru viitoarele tramvaie.

Videoclipul poate fi văzut AICI.

În august, premierul Ludovic Orban a declarat, la Arad, că se bucură că vor fi circula și în București tramvaie produse în România, în ciuda voinței primarului general al Capitalei Gabriela Firea, după ce instanța a dat câștig de cauză companiei românești în licitația pentru achiziționarea a 100 de tramvaie.

Anterior, cum a anunțat Profit.ro, Curtea de Apel București (CAB) a admis o cerere a Astra Vagoane Călători Arad, care obligă Primăria Capitalei să pună în executare o decizie a Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) de la finele anului 2019, când instituția a anulat decizia de atribuire a unui contract pentru livrarea a 100 tramvaie, estimat la 845,68 milioane de lei. Primăria Capitalei stabilise câștigătoare oferta turcilor de la Durmazlar.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvaie
licitatie