VIDEO Filmare amuzantă cu camioanele lui Umbrărescu parcate la linie, la finalul unei zile de muncă "Disciplina ca-n Armată!"

VIDEO Filmare amuzantă cu camioanele lui Umbrărescu parcate la linie, la finalul unei zile de muncă "Disciplina ca-n Armată!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2024

Constructorul român Spedition UMB este prezentat în spațiul public într-o filmare în care camioanele companiei sunt parcate la linie, la finalul unei zile de muncă, cu explicația "Disciplina ca-n Armată, dacă vrei să faci performanță!"

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
VIDEO Noi imagini inedite - Grupul austriac PORR avansează puternic cu tunelurile în galeria Autostrăzii Sibiu-Pitești. Compania lucrează nonstop CITEȘTE ȘI VIDEO Noi imagini inedite - Grupul austriac PORR avansează puternic cu tunelurile în galeria Autostrăzii Sibiu-Pitești. Compania lucrează nonstop

VIDEO Ciprian Marius Man

UMB intenționează să participe la cât mai multe licitații de execuție pentru proiectele din Moldova iar în toamnă, cel târziu, va intra cu utilaje pe lotul A8 finanțat prin PNRR (Motca - Leghin), proiectul tehnic intrând la avizare, fiind deja finalizat și depus.

"Așadar, avem speranța din partea UMB că vom traversa munții cu A8 până în 2030, că A7 va continua până la Siret dacă subcontractantul Geo Nord termină puținul pe care-l mai au de finalizat, că Bacău - Piatră Neamț se va face și el la fel ca Focșani - Brăila", transmite Irinel Bucur, reprezentant al Asociației HaiCăSePoate.

ANUNȚ Când va fi deschisă Centura de Est a Aradului. Va deveni primul municipiu reședință de județ care are un inel de centură complet CITEȘTE ȘI ANUNȚ Când va fi deschisă Centura de Est a Aradului. Va deveni primul municipiu reședință de județ care are un inel de centură complet

Recent a fost relatat că UMB lucrează în mai multe puncte, pe toate cele trei loturi ale tronsonului Bacău - Pașcani, parte din Autostrada Moldovei, cu accent pe execuția nodurilor rutiere (Săucești, Filipești, Roman-Nord, Gherăești - Mircești, Mogoșești-Siret sau Pașcani).

Antreprenor: ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L.
LOT 3: 28,09 km
Data semnării: 15.02.2023
Durată execuție: 30 luni;
Valoare contract: 1.765.928.288,22 lei, fără TVA;
Sursa de finanțare: fonduri europene nerambursabile - PNRR

VIDEO Tren în teste pe podul de la Grădiștea. După aproape 20 de ani, trenurile vor reveni pe linia clasică dintre București și Giurgiu CITEȘTE ȘI VIDEO Tren în teste pe podul de la Grădiștea. După aproape 20 de ani, trenurile vor reveni pe linia clasică dintre București și Giurgiu

Premierul Marcel Ciolacu, alături de directorul general regional al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu, și oficialități locale și județene, au inspectat acum lucrările pe Lotul 3 al Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani, în zona nodului rutier de la Mogoșești-Siret.  

FOTO Încă o legendă auto dispare CITEȘTE ȘI FOTO Încă o legendă auto dispare

Constructorul român Doriel Umbrărescu anunța recent, într-o rară ieșire publică, prilejuită de o vizită a autorităților pe șantierul Autostrăzii Moldovei, că va finaliza anul acesta și alte lucrări, precum cele de la tronsoane ale Autostrăzii Ford și Drumului Expres Brăila - Galați.

VIDEO Plus TV Bacău

VIDEO Avans puternic pe Autostrada Focșani- Bacău CITEȘTE ȘI VIDEO Avans puternic pe Autostrada Focșani- Bacău

Autoritățile au transmis noi imagini și de pe Autostrada A7 Buzău - Focșani, tronsonul 2 Vadu Pașii-Râmnicu Sărat.

Antreprenor: Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL - SC Intertranscom Impex SRL;
Lungime: 30,8 km
Durată contract: 26 de luni (execuție);
Valoare contract: 1,317,073,556 de lei, fără TVA;
Sursă de finanțare: Programul Național De Redresare Și Reziliență (PNRR);

ULTIMA ORĂ FOTO După OMV Petrom, ANPC a declanșat un val de controale și în benzinăriile Lukoil CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO După OMV Petrom, ANPC a declanșat un val de controale și în benzinăriile Lukoil

Ordin de începere: 06.02.2023;
Stadiu actual: 29%;
Termen deschidere: 2025.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Autoritățile au transmis noi imagini și de pe Autostrada A7 Buzău - Focșani, Tronsonul 1 Buzău – Vadu Pașii, pe care Umbrărescu trebuie să îl deschidă în acest an.

FOTO Începe modernizarea DN73, între Brașov și Fundata. Constructorul și-a adus deja primele utilaje CITEȘTE ȘI FOTO Începe modernizarea DN73, între Brașov și Fundata. Constructorul și-a adus deja primele utilaje

Deocamdată, stadiul actual al lucrării este de 28%.

FOTO Astra Arad a livrat capitalei un nou tramvai CITEȘTE ȘI FOTO Astra Arad a livrat capitalei un nou tramvai

Lungime: 4,6 km;
Antreprenor: Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL;
Durată contract: 20 de luni (execuție);
Valoare contract: 689,285,996 de lei, fără TVA;
Sursă de finanțare: Programul Național De Redresare Și Reziliență (PNRR);

FOTO Primul accident auto analizat cu raze X CITEȘTE ȘI FOTO Primul accident auto analizat cu raze X

Ordin de începere: 05.12.2022;
Stadiu actual: 28%;
Termen deschidere: 2024.

Lucrările și pe cele 4 tronsoane ale autostrăzii Buzău- Focșani (82,44 km), secțiune a A7, au fost reluate, constructorul român UMB înregistrând până acum progrese fizice cuprinse între 26% și 29% pe cele 4 tronsoane, anunțau recent autoritățile.

Conform contractelor, anul acesta trebuie finalizate Tronsoanele 1 (Buzău-Vadu Pașii, 4,6 km0 și 4 (Mândrești- Munteni, 10,94 de km).

Tronsoanele 2 (Vadu Pașii-Râmnicu Sărat, 30,8 km) și 3 (Râmnicu Sărat- Munteni, 36,1 km) au termene contractuale de finalizare anul 2025.

VIDEO După aproape 20 de ani, trenurile vor reveni pe linia clasică dintre București și Giurgiu CITEȘTE ȘI VIDEO După aproape 20 de ani, trenurile vor reveni pe linia clasică dintre București și Giurgiu

Cele 4 tronsoane, a căror construcție este finanțată prin PNRR, au o valoare însumată de 4,23 miliarde de lei (fără TVA).

Creșterea progresivă a ritmului de lucru va face posibilă deschiderea circulației anul acesta pe cel puțin 10,94 km din această secțiune a A7 (parte din Autostrada Moldovei).

Autoritățile au prezentat recent și iimagini aeriene de la lucrările demarate recent la nodul rutier de tip turbion de la intersecția autostrăzilor A7 și A8, în zona Pașcani – Sodomeni, județul Iași. 

UMB a început lucrările la primul nod rutier de tip turbion din România, de la intersecția autostrăzilor A7 și A8, în zona Pașcani – Sodomeni, județul Iași.

Lucrările sunt parte a proiectului Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani (Lot 3, Mircești – Pașcani).

FOTO CFR lansează „Trenul Unirii CITEȘTE ȘI FOTO CFR lansează „Trenul Unirii

Constructorul are mobilizate în acest punct aproximativ 70 de utilaje și 50 de autobasculante.

Antreprenor: ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L.
Lungime Lot 3: 28,094 km;
Data semnare contract: 15.02.2023
Durată execuție: 30 luni;
Valoare contract: LOT 3: 1.765.928.288,22 lei fără TVA;
Sursa de finanțare: fonduri europene nerambursabile - PNRR

În noiembrie, Executivul a aprobat, prin memorandum, negocierea contractului de finanțare dintre România și Banca Europeană de Investiții, în valoare de 600 milioane de euro, pentru susținerea proiectului Autostrada A7 România – Cofinanțare aferentă Mecanismului de Redresare și Reziliență B – și a semnării acestuia.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, prin acest memorandum, Ministerul Finanțelor solicită Ministerului Afacerilor Externe acordarea împuternicirii de semnare a contractului de finanțare dintre România și Banca Europeană de Investiții, în valoare de 600 de milioane euro, pentru susținerea proiectului Autostrada A7.

Nu scăpăm de Euro 7: Parlamentul European a votat propunerea de negociere cu Consiliul și Comisia Europeană CITEȘTE ȘI Nu scăpăm de Euro 7: Parlamentul European a votat propunerea de negociere cu Consiliul și Comisia Europeană

„Un prim contract de finanțare, în valoare de 600 milioane euro, a fost semnat între România și BEI în data de 14 iunie 2023 și este destinat sprijinirii realizării unor secțiuni din cadrul autostrăzii A7, în lungime de 319 km (Ploiești – Pașcani). Acesta a fost aprobat în Parlament. Obiectivul principal al proiectului este reprezentat de construcția unei autostrăzi cu o lungime de 319 km, profil 2 x 2 benzi de circulație, între Ploiești și Pașcani. Pentru facilitarea implementării, proiectul a fost divizat în 4 secțiuni: Ploiești – Buzău, cu o lungime de 63,25 km; Buzău – Focșani, cu o lungime de 82,44 km; Focșani – Bacău, cu o lungime de 95,9 km; Bacău – Pașcani, cu o lungime de 77,39 km”, se precizează în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca europeană de investiții
autostrada a7