VIDEO Ford Motor a atras 20.000 de rezervări pentru noul vehicul pickup electric F-150 Lightning în doar 12 ore de la prezentarea oficială a acestuia

VIDEO Ford Motor a atras 20.000 de rezervări pentru noul vehicul pickup electric F-150 Lightning în doar 12 ore de la prezentarea oficială a acestuia
scris 21 mai 2021

Ford Motor a atras 20.000 de rezervări pentru noul vehicul pickup electric F-150 Lightning, în doar 12 ore de la prezentarea oficială a acestuia, a declarat directorul general al grupului, Jim Farley, transmite CNBC.

Producătorul auto a prezentat vehiculul miercuri seara, în timpul unui eveniment de amploare organizat la sediul companiei din Dearborn, Michigan.

Acțiunile Ford au crescut joi cu circa 3,3%.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

”Răspunsul a fost minunat. Având deja 20.000 de comenzi, intrăm în cursă”, a spus Farley în timpul unui interviu acordat ”Squawk Box”, scrie News.ro.

Rezervările sunt urmărite îndeaproape de companie, precum și de investitori, pentru a evalua interesul clienților pentru pick-up-uri EV, un segment încă nedovedit, în care producătorii de automobile se grăbesc să intre.

Între acești constructori auto se află Tesla, General Motors și mai multe startup-uri, cum ar fi Rivian, Lordstown Motors și Canoo.

Numărul mare de rezervări atrase de Ford pentru F-150 Lightning nu sunt unice.

La două zile după prezentarea Tesla Cybertruck în noiembrie 2019, CEO-ul Elon Musk a scris pe Twitter că compania a î nregistrat 146.000 de rezervări pentru pickup-ul în formă de trapez de oțel.

Farley a spus că F-150 Lightning va fi un test dacă americanii obișnuiți vor cu adevărat vehicule electrice.

”Mă uit la acest vehicul ca la un test de adoptare a vehiculelor electrice. Ar trebui să urmărim cu toții cu mare atenție cum funcționează acest lucru pe piață”, a declarat Farley reporterilor, la prezentarea vehiculului.”

Despăgubirile plătite pe RCA de asigurători ca urmare a accidentelor rutiere au crescut. Valoarea despăgubirilor plătite a depășit 1 miliard de lei CITEȘTE ȘI Despăgubirile plătite pe RCA de asigurători ca urmare a accidentelor rutiere au crescut. Valoarea despăgubirilor plătite a depășit 1 miliard de lei

Seria de camionete extrem de populare a dominat timp de 44 de ani, din care 39 de ani a fost cel mai bine vândut vehicul, la nivel general, în SUA.

Semnificația camionetei pentru Ford nu poate fi exagerată. Seria F, care include F-150 și versiuni mai mari de camionete, este motorul de profit al producătorului american de automobile. Ford înregistrează rezervări pentru noul vehicul pe site-ul său web. Pentru acest lucru, este necesar un avans rambursabil de 100 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
f-150 lightning