VIDEO STB intensifică acțiunile de combatere a efectelor pandemiei

VIDEO STB intensifică acțiunile de combatere a efectelor pandemiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2021

Angajați ai Societății de Transport București (STB) vor fi prezenți în stațiile și în mijloacele de transport ale companiei pentru a oferi călătorilor informațiile necesare unei călătorii sigure și eficiente, în cadrul unei acțiuni de intensificare a prevenirii infectării cu coronavirus, potrivit unui comunicat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Începând de astăzi, Societatea de Transport București STB SA intensifică acțiunile de prevenire a infecției cu SARS-COV 2. Având în vedere hotărârea CMBSU nr. 19 ce impune noi restricții anti-Covid pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu Covid-19, Societatea de Transport București STB SA va informa și îndruma călătorii cu privire la utilizarea în siguranță a transportului public", se precizează în comunicat.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

În mijloacele de transport ale STB vor exista afișe cu recomandările de prevenire a infectării, anunțuri vocale transmise prin stație, precum și un clip video ce va rula pe ecranele din autobuze, scrie Agerpres.

Toate vehiculele din parcul STB sunt zilnic igienizate în interior și în exterior și sunt dezinfectate cu substanțe speciale la ieșirea în traseu, respectând condițiile igienico-sanitare impuse de situația actuală, se precizează în comunicat.Totodată, STB va monitoriza în perioada următoare liniile de transport cu flux mare de călători și le va suplimenta cu vehicule din liniile mai slab solicitate, pentru a evita aglomerarea.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Măsurile de prevenire a infecției recomandate de STB pe durata deplasării călătorilor sunt purtarea obligatorie a măștii de protecție în mijloacele de transport în comun, păstrarea distanțării fizice, folosirea ușii din față pentru urcarea în vehicul, coborârea pe celelalte uși pentru prevenirea aglomerării în mijloacele de transport în comun, utilizarea modalităților alternative de achiziție și de plată a călătoriei - încărcarea online a cardului nominal, plata prin aplicația mobilă BPay sau plata prin SMS, utilizarea aplicației INFO STB ca instrument de planificare eficientă a traseului în timp real. 

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
coronavirus