VIDEO Tesla “trage vânturi” la comandă. Investitorii care pariază pe scăderea acțiunilor companiei primesc un sunet cu dedicație

VIDEO Tesla “trage vânturi” la comandă. Investitorii care pariază pe scăderea acțiunilor companiei primesc un sunet cu dedicație
scris 23 dec 2018

Consolele Tesla au primit săptămâna aceasta o serie de actualizări și “easter eggs”, denumire preluată din industria jocurilor video pentru a desemna obiecte sau opțiuni-surpriză, de obicei amuzante, ascunse de producători, printre care și posibilitatea de a programa automobilul să tragă… “vânturi” la schimbarea direcției de mers.

Aplicația, denumită “Mod de testare a emisiilor” de cei de la Tesla, permite selectarea a șase sunete diferite de “gaze”, cei mai puțin pretențioși având la dispoziție și un mod aleatoriu, în care selecția se face automat.

Pe listă se găsesc “vânturi” numite ironic Falcon Heavy (de la numele super rachetei lansate de SpaceX la începutul anului), sau Nu un vânt (referire la Nu un aruncător de flăcări), precum și Short Shorts Ripper, care face trimitere la investitorii, nu puțini, ce pariază pe deprecierea acțiunilor Tesla (eng. short sellers).

VIDEO Musk: Tesla a fost la câteva săptămâni distanță de intrarea în faliment: \ CITEȘTE ȘI VIDEO Musk: Tesla a fost la câteva săptămâni distanță de intrarea în faliment: "Compania sângera bani în neștire și ar fi murit"

“În semn de mulțumire la adresa short seller-ilor Tesla, am numit un vânt după ei”, a comentat Elon Musk, directorul general al Tesla, pe Twitter.

La sugestia unui șofer, care a întrebat dacă opțiunea va putea fi activată și de la distanță, Musk a precizat că aceasta va fi disponibilă și în aplicația pentru mobil a Tesla.

“Vă rog să puneți “a inventat mașina cu vânturi” pe piatra mea funerară. Este singura mea cerință”, a glumit Musk.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
elon musk
vanturi
easter eggs
consola
short selling
vanzare in lipsa