Musk redenumește aruncătorul de flăcări The Boring Company “Nu un aruncător de flăcări” ca să evite probleme la vamă

Musk redenumește aruncătorul de flăcări The Boring Company “Nu un aruncător de flăcări” ca să evite probleme la vamă
scris 4 feb 2018

Elon Musk a venit cu o soluție aparent salvatoare pentru a preîntâmpina eventualele probleme cu livrarea aruncătorului de flăcări ce poartă logoul companiei de săpat tuneluri The Boring Company: redenumirea acestuia “nu un aruncător de flăcări”.

După ce toate cele 20.000 de aruncătoare de flăcări Boring puse în vânzare au fost epuizate în mai puțin de o săptămână de la lansare, Musk a fost înștiințat de mai multe agenții vamale din SUA că nu va putea livra “ceva denumit aruncător de flăcări”.

“Mai multe agenții vamale spun că nu vor accepta pachete conținând ceva denumit un <aruncător de flăcări>. Pentru a rezolva acest lucru, îl redenumim <Nu un Aruncător de Flăcări>”, a scris Musk pe Twitter.

Site-ul oficial de turism al României a redevenit funcțional sâmbătă după-amiază, după ce noul ministru a achitat suma necesară reactivării domeniului CITEȘTE ȘI Site-ul oficial de turism al României a redevenit funcțional sâmbătă după-amiază, după ce noul ministru a achitat suma necesară reactivării domeniului

Fondatorul The Boring Company (joc de cuvinte de la englezescul boring – a săpa, a plicitisi) a avansat și un al doilea posibil nume pentru aruncătorul de flăcări – “dispozitiv pentru creșterea temperaturii”.

Musk a obținut 10 milioane de dolari din vânzarea aruncătoarelor de flăcări, la care se adaugă 1 milion de dolari din vânzarea a 50.000 de șepci cu logoul Boring.

Dispozitivul (care pare mai degrabă o torță pe gaz, modificată ca să arate ca un aruncător) a fost lansat săptămâna trecută, Musk promovându-l drept “cel mai sigur” aruncător de flăcări din lume, garantat să “însuflețească orice petrecere”.

Produsul a fost întâmpinat inițial cu neîncredere și chiar cu ostilitate. Politicianul Miguel Santiango, din Los Angeles, a anunțat că vrea să introducă o lege pentru interzicerea vânzării “acestei invenții” către public.

“Dacă e real, atunci sunt îngrozit și voi ar trebui să fiți la fel. Dacă este o glumă, atunci este una extrem de insensibilă, având în vedere că tocmai am trecut prin cel mai rău sezon de incendii naturale din istorie. În orice caz, nu e amuzant și așa ceva nu se va întâmpla”, a transmis el pe Twitter.

În replică, mai mulți utilizatori au punctat că se pot comanda aruncătoare de flăcări online.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
boring company
aruncator flacari
vama