VIDEO Un avion Boeing 737 a căzut în apă în apropierea unei insule din Micronesia

VIDEO Un avion Boeing 737 a căzut în apă în apropierea unei insule din Micronesia
scris 28 sep 2018

O aeronavă Boeing 737, care avea la bord 46 de persoane, a căzut vineri în apă în apropierea unei insule mici din Micronesia după ce pilotul a ratat aterizarea pe pistă, scrie CNN.

Zborul Air Niugini 72 trebuia să aterizeze pe aeroportul internațional din Weno, principala insulă a statului Chuuk din Micronesia, dar „nu a reușit să aterizeze pe pistă”, conform unui comunicat al Air Niugini, compania aeriană națională din Papua Noua Guinee, scrie News.ro.

Producătorul ceh de articole de papetărie Koh-I-Noor Hardtmuth a deschis primul magazin din România după 13 ani de tatonare CITEȘTE ȘI Producătorul ceh de articole de papetărie Koh-I-Noor Hardtmuth a deschis primul magazin din România după 13 ani de tatonare

Bill Jaynes, editorul unui ziar din Micronesia, se afla la bordul aeronavei: „Este ceva suprarealist. Am crezut că am aterizat pe pământ până când m-am uitat mai atent și am văzut o gaură pe o parte a avionului și apa cum intra, așa că m-am gândit că nu asta trebuia să se întâmple”.

Jaynes a prezit că pasagerilor le venea apa până la brâu și s-au folosit de ieșirile de urgență pentru a scăpa.

Fotografiile și videoclipurile arată cum mai multe bărci de pescuit au înconjurat aeronava, care era semi-scufundată și transportau pasagerii către țărm. Compania aeriană a confirmat că toată lumea aflată la bord este în siguranță.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing 737
pacific