VIDEO Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran. Nu există supraviețuitori

VIDEO Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran. Nu există supraviețuitori

FOTO: Societatea De Semilună Roșie din Iran

scris 8 ian 2020

Un avion Boeing 737 al liniilor aeriene ucrainene, cu 176 de persoane la bord, s-a prăbușit miercuri, la puțin timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran. Nimeni nu a supraviețuit, au anunțat preprezentanții aeriportului.

UPDATE 08.30 Un reprezentant al Aeroportului Internațional Imam Khomeini de unde a decolat avionul Boeing 737 a precizat că erau 176 de persoane la bord - 167 de pasageri și nouă membri ai echipajului, scrie News.ro.

Ambasada Ucrainei în Irak a transmis pentru CNN că încearcă să stabilească lista pasagerilor, că nu există un număr final al victimelor și că se află în contact cu echipele de salvare.

FOTO Ministrul Transporturilor anunță când va fi finalizat metroul în Drumul Taberei CITEȘTE ȘI FOTO Ministrul Transporturilor anunță când va fi finalizat metroul în Drumul Taberei

ȘTIREA INIȚIALĂ Un avion Boeing 737 al liniilor aeriene ucrainene, cu 180 de pasageri la bord, s-a prăbușit miercuri, la puțin timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran.

Avionul ucrainean Boeing-737 cu 180 de pasageri la bord s-a prăbușit la puțin timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Tehreran, conform agenției de stat Fars, citată de BBC.

Informațiile preliminare indică faptul că avionul avea destinația Kiev

Echipe de salvare au fost trimise în zonă.

”Avionul a luat foc, dar am trimis echipe de salvare și poate vom putea salva câțiva pasageri”, a declarat  Pirhossein Koulivand, șeful serviciilor iraniene de urgență.

viewscnt
Afla mai multe despre
ukraine international airlines
boeing 737