VIDEO Un bărbat a dirijat circulația într-o intersecție foarte aglomerată din Constanța. Ce spune Poliția

VIDEO Un bărbat a dirijat circulația într-o intersecție foarte aglomerată din Constanța. Ce spune Poliția
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2023

Un bărbat a dirijat circulația într-o intersecție foarte aglomerată din municipiul Constanța în care semaforizarea este oprită pentru realizarea unor lucrări, iar imaginile surprinse de cei care treceau prin zonă au ajuns pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Poliția recomandă cetățenilor să nu facă activități de acest gen, pentru a nu fi accidentați, scrie News.ro.

BYD depășește Volkswagen, devenind cel mai bine vândut brand auto din China CITEȘTE ȘI BYD depășește Volkswagen, devenind cel mai bine vândut brand auto din China

Într-o înregistrare apărută pe rețelele de socializare se observă cum un bărbat se află în intersecția de City Park Mall din Constanța și dirijează traficul rutier, acolo semafoarele fiind nefuncționale de mai multe zile din cauza unor lucrări.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța s-a sesizat în urma apariției imaginilor și a anunțat că va face verificări în legătură cu această situație.

„În municipiul Constanța, la intersecția dintre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Soveja se desfășoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale și a semafoarelor. În acest context, circulația în zonă este dirijată de către polițiști sau polițiști locali, iar, în lipsa acestora, se desfășoară pe baza indicatoarelor rutiere. În momentul de față, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate. Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu realizeze activități de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere”, a transmis, miercuri, IPJ Constanța.

Primăria Constanța anunțase că, de la sfârșitul săptămânii trecute, a fost oprit total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, menționând că până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare traficul rutier va fi dirijat de polițiști.

„Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului”, explica Primăria Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
constanta
masini