Volkswagen anunță oficial: premiera mondială a noului Touareg, pe 23 martie, la Beijing și la București. Clienții români își pot rezerva un exemplar chiar de la SIAB

Volkswagen anunță oficial: premiera mondială a noului Touareg, pe 23 martie, la Beijing și la București. Clienții români își pot rezerva un exemplar chiar de la SIAB
scris 19 mar 2018

Volkswagen va fi în centrul atenției publicului la Salonul International de Automobile  București, care revine după o pauză de 11 ani. Marca germană a anunțat că va prezenta publicului noul Touareg, într-o premieră ce urmează la scurt timp celei de la Beijing. Alături de SUV, va fi expus și conceptul  I.D. Buzz

Românii au de ce să-și cumpere bilete la SIAB, în 2018, deoarece cel puțin una dintre mărcile prezente, Volkswagen, a decis să facă o surpriză românilor și să expună în premieră europeană, la doar câteva ore de la premiera mondială, noua generație a SUV-ului Touareg. Acesta va avea debutul la Beijing, pe 23 martie, într-un eveniment de companie care va preceda apariția oficială de pe 25 martie, în cadrul Salonului Auto Bejing. La București, va fi, practic, premiera într-un salon auto a modelului de top al mărcii VW.

O altă supriză va fi prezența conceptului I.D. Buzz, unul dintre viitoarele modele electrice ale Volkswagen, care ar trebui să fie lansat anul viitor ca model de serie.

Volkswagen a anunțat că va expune la standul său de la București și trofeul UEFA, pe care îl va primi cîștigătoarea Campionatului European de Fotbal 2020, ce se va desfășura și la București. VW va fi partener al acestei ediții și va oferi mașinile oficiale de transport pentru echipe, din familia ID.

CITEȘTE ȘI Salonul auto SIAB, din martie, va fi organizat în premieră de Romexpo. Un bilet va costa 30 de lei

De asemenea, printre noutățile expuse se va număra VW Golf GTE Sport, un alt concept, prezentat în urmă cu doi ani și care ar putea deveni model de serie în curând.

 “Ne bucurăm să aducem clienților din România trei modele care au un rol deosebit în viitorul Volkswagen. Suntem onorați că vom putea dezvălui publicului din România noul Touareg, țara noastră fiind a treia piață la nivel european în ceea ce privește vânzările acestui model. Cu această ocazie vom oferi clienților posibilitatea să își rezerve primii noul model, printr-o acțiune de pre-sale”, declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

Salonul Internațional de Automobile București 2018 are loc la Romexpo între 23 martie și 1 aprilie 2018, în noile pavilioane construite în zona de intrare în parcul Romexpo. Cele mai importante mărci auto de pe piață vor fi prezente cu noutăți la București, printre acestea numărânduse Ford, VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, BMW, Mini, Opel, Volvo, Honda, Kia, Suzuki, Mazda și Toyota.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
siab
touareg
id buzz