Volkswagen se retrage din competițiile automobilistice

Volkswagen se retrage din competițiile automobilistice
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2020

Marca germană Volkswagen, care a triumfat de-a lungul timpului în Raliul Dakar și Campionatul Mondial de raliuri (WRC), a decis să se retragă din competițiile automobilistice, informează cotidianul L'Equipe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Responsabili Volkswagen au decis să își îndrepte toate eforturile către mobilitatea electrică, pentru ca grupul german să își poată reface blazonul după scandalul Dieselgate, generat de manipularea datelor privind emisiile, scrie Agerpres.

Dacia Spring: primele 3.000 de exemplare au fost vândute, înainte să fie lansată CITEȘTE ȘI Dacia Spring: primele 3.000 de exemplare au fost vândute, înainte să fie lansată

Astfel, cei 169 de angajați ai Volkswagen Motosport, cu sediul la Hanovra, vor fi integrați în activitățile industriale ale constructorului cu sediul la Wolfsburg, pentru a contribui la dezvoltarea gamei electrice a companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
wrc