Wizz Air apelează la reduceri

Wizz Air apelează la reduceri
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2024

Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air apelează la o serie de reduceri, fixând un preț de 9 euro pentru o geantă suplimentară, serviciul Priority sau alegerea unui loc, cu călătorii până pe 26 martie. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Recent, Wizz Air a confirmat că va suspenda multe rute din România, argumentând prin inspecțiile la motoarele Pratt & Whitney planificate pentru lunile următoare.

VEZI AICI ȘI WIZZ AIR A VÂNDUT MAI MULTE LOCURI PENTRU UN ZBOR. PASAGERII ÎN PLUS AU REFUZAT SĂ COBOARE

"Wizz Air confirmă că, din cauza inspecțiilor la motoarele Pratt & Whitney planificate pentru lunile următoare, aflate în afara controlului companiei aeriene, aceasta va suspenda temporar unele dintre rutele din rețeaua sa. Compania aeriană a făcut tot ce îi stă în putință pentru a minimiza perturbările pentru pasageri, implementând modificările de program necesare cu câteva luni înaintea datelor de plecare.

Reacția Uber și Bolt la amenințările de grevă ale taximetriștilor CITEȘTE ȘI Reacția Uber și Bolt la amenințările de grevă ale taximetriștilor

Toți pasagerii afectați care au făcut rezervări direct la compania aeriană sunt informați despre modificări prin e-mail și SMS și li se oferă posibilitatea de a alege cea mai potrivită opțiune dintre cele trei disponibile: schimbarea gratuită a rezervării cu un alt zbor, rambursarea a 120% sub formă de credit WIZZ pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din suma achitată inițial", este mesajul ccompaniei.

Anterior a fost relatat că Wizz Air suspendă cel puțin 20 de rute operate spre și dinspre șase aeroporturi din România și nu vor mai fi disponibile în sezonul de vară al anului 2024.

VEZI AICI LISTA CURSELOR SUSPENDATE

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
curse suspendate