Wizz Air lansează o nouă legătură aeriană între România și Germania

Wizz Air lansează o nouă legătură aeriană între România și Germania
scris 18 iun 2019

Wizz Air a lansat o cursă Suceava-Munchen Memmingen care va fi operată de la jumătatea lunii iunie, de trei ori pe săptămână, lunea, miercurea și vinerea. Compania maghiară a ajuns astfel să opereze din România 146 de rute către destinații din 20 de țări.

Noua rută, din Suceava către Memmingen/Munchen Vest, este prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul local, cu prețuri începând de la 69 de lei.

Wizz Air se așteaptă în acest an la o creștere a numărului de pasageri CITEȘTE ȘI Wizz Air se așteaptă în acest an la o creștere a numărului de pasageri

În Suceava, compania aeriană Wizz Air a transportat peste 690.000 de pasageri de la începutul operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare, în 2016, dintre care anul trecut aproape 300.000 de pasageri.

Aeroportul Memmingen este amplasat în partea sudică a Germaniei, între Munchen și Stuttgart, două dintre cele mai dezvoltate orașe din Germania și Europa. Prin Aeroportul Memmingen se poate asigura și o deschidere către Austria, Italia și Elveția.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare transportator aerian din România, cu o flotă de 113 aeronave Airbus A320 și A321 și circa 650 de rute de la 25 de baze.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
ruta
suceava
munchen