Averea lui Donald Trump a crescut masiv, pe hârtie, după prima zi de la listarea Trump Media

Averea lui Donald Trump a crescut masiv, pe hârtie, după prima zi de la listarea Trump Media
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

Averea lui Donald Trump a crescut pe hârtie cu 4,6 miliarde de dolari, după prima zi de la listarea la bursă a companiei sale, Trump Media. Valoarea acesteia a fluctuat într-o singură zi, de la un vârf de 13 miliarde de dolari, la 8 miliarde de dolari, la închidere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

aloarea unei acțiuni la Trump Media & Technology Group, compania care se află în spatele platformei fostului președinte al SUA, Truth Social, a închis la 57,99 de dolari, după ce atinsese un vârf de 79,38 dolari pe acțiune, de la prețul de pornire de 49,95 dolari. Asta înseamnă că valoarea de piață, după prima zi, este de aproximativ 8 miliarde de dolari, arată Biziday.

CONFIRMARE Startup maghiar cu una dintre cele mai mari aplicații din Europa Centrală și de Est a intrat în România. „Venim într-o țară recunoscută pentru mâncarea delicioasă și ospitalitate.” CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Startup maghiar cu una dintre cele mai mari aplicații din Europa Centrală și de Est a intrat în România. „Venim într-o țară recunoscută pentru mâncarea delicioasă și ospitalitate.”

Experții avertizează însă că aceasta încă este supraevaluată, iar tranzacțiile au fost atât de volatile încât au fost întrerupte timp de câteva minute, pe parcursul primei zile de tranzacționare. Fostul președinte american deține 58% din acțiuni și, deși averea lui Donald Trump a crescut semnificativ, el nu poate obține acești bani imediat, pentru că o vânzare masivă de acțiuni ar prăbuși prețul acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
trump media