BAT finalizează o investiție de 175 milioane euro în fabrica din Ploiești

BAT finalizează o investiție de 175 milioane euro în fabrica din Ploiești
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2020

Producătorul de țigări British American Tobacco (BAT) a finalizat o investiție de 175 de milioane de euro în fabrica sa din Ploiești, cea mai recentă etapă din cadrul investiției începute în 2018, când fabrica a pornit producția de consumabile pentru glo, produsul de încălzire a tutunului, pentru Uniunea Europeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția a permis dezvoltarea unui nou spațiu de producție pentru consumabilele destinate produselor de încălzire a tutunului, ca și o extindere a capacităților existente de producție de țigarete, și a inclus achiziția de mașini și dezvoltarea clădirilor și a infrastructurii. În total, a fost creat un spațiu suplimentar de producție de circa 4.200 de metri pătrați, o creștere de aproape 20% în circa 2 ani.

Canadianul Michael Topolinski participă la licitația Ministerului Sănătății cu o ofertă de 0,99 de lei pe mască CITEȘTE ȘI Canadianul Michael Topolinski participă la licitația Ministerului Sănătății cu o ofertă de 0,99 de lei pe mască

Fabrica British American Tobacco din Ploiești este a doua cea mai mare fabrică a grupului din Uniunea Europeană, după o investiție de aproape 500 de milioane de euro de la înființarea fabricii în 1996 și până în prezent. Aproape 1.100 de persoane lucrează în fabrică. Majoritatea produselor fabricate la Ploiești - consumabile din tutun pentru glo și țigări - sunt exportate în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
bat
fabrica
ploiesti