Bayer Pharmaceuticals numește un nou country manager pentru România și Republica Moldova

Bayer Pharmaceuticals numește un nou country manager pentru România și Republica Moldova
scris 12 oct 2022

Cătălina Urse preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România și Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson, care devine Head of Marketing Pharmaceuticals pentru România, Bulgaria, Moldova, Grecia și Ucraina. Urse a intrat în companie în ianuarie 2020, în calitate de head of Marketing and Marketing Excellence.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cătălina Urse s-a alăturat companiei Bayer în ianuarie 2020 în calitate de head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals și a contribuit la lansările de noi produse din ariile de cardiologie și oftalmologie, pe perioada pandemiei. Cătălina Urse este licențiată în Farmacie și în ultimii 20 de ani a acumulat experiență în ariile de responsabilitate și și-a extins cunoștințele în diferite modele de afaceri din industria farmaceutică românească, de la distribuție și lanțuri de farmacii, până la companii farmaceutice locale și multinaționale.

Qualitance, cumpărată recent de grupul francez Alten, își desființează filialele din Statele Unite ale Americii și Australia CITEȘTE ȘI Qualitance, cumpărată recent de grupul francez Alten, își desființează filialele din Statele Unite ale Americii și Australia

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentrează pe produse eliberate pe bază de prescripție medicală, axată pe domeniile cardiologie, oftalmologie, îngrijirea sănătății femeilor, oncologie, hematologie și terapie celulară și genică. Portofoliul său include o gamă de medicamente care sunt printre cele mai importante produse farmaceutice din lume pentru indicațiile lor, în timp ce misiunea sa este de a cerceta, dezvolta, produce și comercializa produse inovatoare care îmbunătățesc sănătatea oamenilor din întreaga lume.

În anul fiscal 2021, grupul avea aproximativ 100.000 de angajați și a înregistrat vânzări de 44,1 de miliarde euro. Cheltuielile cu Cercetarea și Dezvoltarea s-au ridicat la 5,3 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bayer pharmaceuticals