Britanicii de la XLMedia intră pe piața pariurilor online din România. Compania a cumpărat, cu 1 milion dolari, Ponturi Bune și alte site-uri

Britanicii de la XLMedia intră pe piața pariurilor online din România. Compania a cumpărat, cu 1 milion dolari, Ponturi Bune și alte site-uri
scris 12 mai 2017

Furnizorul britanic de servicii digitale de marketing XLMedia, în acționariatul căreia se află fondul american BlackRock și banca germană de investiții Berenberg Bank, s-a extins pe piața românească a jocurilor de noroc prin achiziția unui portofoliu de site-uri web dedicate, inclusiv Ponturi Bune, pentru care a plătit 1 milion de dolari.

Compania a obținut o licență clasa a II-a de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), în baza căreia poate activa ca afiliat pe piața online a jocurilor de noroc.

Remote control productions, companie condusă de unul dintre fondatorii Chimera Entertainment, și-a deschis subsidiară în România CITEȘTE ȘI Remote control productions, companie condusă de unul dintre fondatorii Chimera Entertainment, și-a deschis subsidiară în România

Ponturi Bune, site ce oferă informații și analize din fotbal, tenis și alte sporturi, are printre partenerii de marketing afiliați jucători europeni importanți din domeniul jocurilor de noroc, precum 888 Holdings, Unibet și NetBet.

Fondată în 2005, XLMedia deține peste 2.300 de site-uri care promovează case de pariuri, cazinouri și jocuri de poker online, operatori ai platformelor de jocuri tip slots etc..

Compania are o rețea formată din peste 300 de parteneri afiliați și venituri anuale de aproximativ 104 milioane dolari.

XLMedia este listată pe piața AIM a bursei de la Londra, printre principalii acționari regăsindu-se banca germană de investiții Berenberg Bank (cu o participație, la finele primului trimestru, de 7,4%), fondul american BlackRock, cel mai mare administrator de active din lume (5,1%), Henderson Global Investors (5,1%) și banca elvețiană SYZ (4,7%).

viewscnt
Afla mai multe despre
xlmedia
marketing digital
jocuri noroc
ponturi bune
achizitie
onjn