Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poți da greș

Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poți da greș
scris 6 dec 2019

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar goana după cele mai frumoase și inedite cadouri a început deja. O misiune nu foarte simplă, așa că am decis să îți ușurăm munca și să îți oferim câteva alternative de idei de cadouri memorabile de la SensoDays.

Originale, apreciate pentru finețea, eleganța, dar și durabilitatea lor, cadourile de pe SensoDays.ro uimesc de fiecare dată prin calitate, design și factorul practic – cele câteva caracteristici de bază pentru a face dintr-un cadou unul de neuitat.

Iată mai jos selecția noastră, alege-ți preferatele, intră pe site pentru încă și mai multă inspirație, după care transformă-te în Moș Crăciun pentru toți cei dragi.

Cadouri Home & Deco pentru celebrarea Sărbătorilor de iarnă

Atmosfera de sărbătoare se simte cel mai bine cu decorațiunile, ornamentele și lumânările potrivite acestei perioade, așa că mergi la sigur, pentru tine sau pentru ceilalți, cu astfel de cadouri.

De pe SensoDays poți alege un set de farfurii Villeroy & Boch Toy's Delight, realizate din porțelan premium, păstrând culorile și motivele specifice Sărbătorii de Crăciun.

O altă variantă ar fi această căsuță decorativă muzicală, pictată manual – Villeroy & Boch Christmas Toys Gingerbread House – aparent din turtă dulce, dar realizată de fapt tot din porțelan premium.

Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poți da greș

Și, pentru că iubirea este cea care ne aduce mereu împreună mai ales în preajma Crăciunului, alege și o lampă catalitică Berger Messagere de L'Amour, o lampă din porțelan care va da un farmec cu totul special Sărbătorilor voastre.

Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poți da greș

Cadouri pentru Ea & El

Ori de câte ori avem de ales cele mai frumoase și inspirate cadouri, ne gândim ce ar fi mai potrivit pentru prietenii noștri, ce li s-ar potrivi mai bine și cu ce am merge întotdeauna la sigur. Deseori, împărțirea cadourilor în “pentru ea” sau “pentru el” nu este un lucru greșit: restrângi variantele, le personalizezi și ajungi, astfel, la cadoul câștigător.

"Ea" cu siguranță se va bucura de orice set Maison Berger care poartă semnătura Lolitei Lempicka, iar "El" va fi încântat de un decantor de vin sau whisky.

Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poți da greș

SensoDays are o mulțime de variante și pentru "cadourile unisex", așa că ce zici de una dintre lenjeriile de pat Missoni?

Cadouri Corporate

Sărbătorile sunt și despre colegi, parteneri profesionali sau colaboratori, iar SensoDays s-a gândit la cele mai potrivite cadouri corporate pentru aceștia. Ceva mai sobre, dar la fel de memorabile, inedite și originale, intră pe site și alege acele seturi care se potrivesc cel mai bine contextului, dar și personalității celor cărora vrei să le dăruiești.

Dintre cele mai inspirate variante ar fi un set de cadou premium Xmas Happy Shots, un set Party Elegance Orient sau un set de cadou Exclusiv Sparkling Montegrappa.

Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poți da greș

Transformă acest sezon de iarnă într-un mic univers al cadourilor memorabile și  inspirate, care vor ajunge numaidecât la inima celor dragi ție. E ușor să faci asta când SensoDays îți propune atât de multe soluții diferite, pentru orice buget sau preferințe, toate pentru ca acest frumos gest de a dărui să se transforme într-un moment de neuitat pentru fiecare dintre noi. SensoDays are în portofoliu numai branduri de top, de talie internațională, fiind prezent în peste 200.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
cadouri
craciun