Catalyst România II a finanțat SeedBlink cu 1,2 milioane de euro, ca lead-investor în runda serie A de 3 milioane de euro

Catalyst România II a finanțat SeedBlink cu 1,2 milioane de euro, ca lead-investor în runda serie A de 3 milioane de euro

Echipele SeedBlink si Catalyst

scris 8 iul 2021

Catalyst România Fund II, unul dintre cele mai importante fonduri de tip venture capital din regiune, avându-l pe Marius Ghenea ca Managing Partner, se alătură demersurilor SeedBlink de a se extinde în Europa și de a susține ecosistemul de startup-uri tehnologice, printr-o investiție de 1,2 milioane euro ca lead-investor în runda serie A demarată de SeedBlink la finalul lunii mai.

SeedBlink, platforma de investiții în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa, a obținut deja, ca parte din seria A, suma de 1,1 milioane euro prin equity crowd-investing într-un timp record, la sfârșitul lunii mai, pe propria platformă. Restul finanțării au provenit de la Catalyst România Fund II și alți investitori instituționali. 

TikTok a lansat o funcție de recrutare CITEȘTE ȘI TikTok a lansat o funcție de recrutare

“Creșterea platformei și a piețelor adresate va deschide oportunitatea pentru mai mulți participanți, atât fondatori cât și investitori retail, să beneficieze de această democratizare”, afirmă Marius Ghenea, Managing Partner Catalyst România.

De curând, în Board of Advisors condus de Radu Georgescu s-au alăturat Ted Cominos Jr, avocat corporate din Chicago cu peste 20 de ani de experiență în M&A, cross border, private equity/ venture capital și Pekka Mäki, Managing Partner 3TS Capital Partners cu expertiză în venture capital și pasionat de viitorul investițiilor în Europa.

Cu o comunitate de 6.000 de investitori din 15 țări, SeedBlink a lansat 47 de campanii de finanțare în ultimele 19 luni pentru investiții totale de peste 21 milioane de euro de la investitori individuali și fonduri VC (49% din suma prin equity crowdfunding).

viewscnt
Afla mai multe despre
catalyst
seedblink