Compania canadiană de consultanță imobiliară Avison Young își întărește echipa locală de management

Compania canadiană de consultanță imobiliară Avison Young își întărește echipa locală de management

Andrei Voica

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2021

Avison Young, companie canadiană de consultanță imobiliară, prezentă în România din 2017, își întărește echipa locală de management prin numirea lui Andrei Voica în rolul de Head of Workplace Advisory and Project Management.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a se alătura Avison Young, Andrei Voica a ocupat funcția de Director al Departamentului de Project Management and Workplace Advisory din cadrul Colliers International România, fiind responsabil cu activitatea de vânzări, managementul echipei, precum și cu strategiile de dezvoltare a departamentului și implementare a proiectelor. De-a lungul carierei sale, Andrei Voica a consiliat și implementat proiecte cu o suprafață totală de peste 400.000 mp, pentru mai mult de 50 de chiriași internaționali activi în România. Cu 14 ani de experiență în management de proiect, design de arhitectură și consultanță tehnică, Andrei Voica este, de asemenea, renumit pe piața de birouri din România pentru introducerea și dezvoltarea serviciului de Workplace Solutions, începând din 2013. 

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Firma Avison Young este din 2017 în România. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară, ajungând în momentul actual una din cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.

Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți. 

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de Real Estate cu cele mai rapide ascensiuni la nivel internațional, administrând în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi. În cadrul companiei activează peste 5.000 de profesioniști în Real Estate ce oferă servicii profesioniste de consultanță imobiliară, în peste 100 de birouri în țări precum Canada, SUA, Germania, Marea Britanie, Polonia sau România.

viewscnt
Afla mai multe despre
avison young
andrei voica