Compania deținătoare a brandului NAI Romania & Moldova - creștere de peste 56% a profitului net

Compania deținătoare a brandului NAI Romania & Moldova - creștere de peste 56% a profitului net

Andrei Botiș, CEO Appraisal & Valuation SA (NAI Romania & Moldova)

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2024

Appraisal & Valuation SA, compania deținătoare a brandului NAI Romania & Moldova și emitent listat pe BVB, a înregistrat o creștere de peste 56% a profitului net, în 2023, față de anul anterior, potrivit rezultatelor preliminare neauditate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Astfel, profitul a urcat de la 608.893 de lei, la finele anului 2022, până la 953.523 de lei, în 2023, pe fondul sporirii activelor societății de la 9,15 milioane de lei la 11,26 milioane de lei.

INFOGRAFICE 2Performant cheamă investitorii la AGA pentru \ CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE 2Performant cheamă investitorii la AGA pentru "a schimba jocul în e-commerce": Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania

„Mă bucur că, la a treia raportare financiară anuală de când suntem listați la Bursa de Valori București, am putut anunța că profitul nostru a înregistrat o creștere consistentă, într-un context economic plin de provocări. Planurile noastre de extindere a activității Appraisal & Valuation s-au concretizat prin înființarea unei subsidiare destinate investițiilor, APP Investiții SA, al cărei rol va consta în consolidarea patrimoniului actual, precum și în achiziția și managementul unor companii, care vor fi administrate ca un holding independent de activitatea noastră principală”, a declarat Andrei Botiș, CEO Appraisal & Valuation SA (NAI Romania & Moldova).

Prin subsidiara sa, APP Investiții SA (al cărei domeniu principal de activitate este „Activități ale holdingurilor” - cod CAEN 642), Appraisal & Valuation a achiziționat 100% din capitalul societății Valyscom Roiesti SRL, care are ca obiect de activitate „Hoteluri și alte facilități de cazare, Restaurante și Transporturi rutiere de mărfuri”.

Societatea achiziționată deține un teren de 5.608 mp și o construcție de 4.458 mp (cu destinația hotel, restaurant și sală de evenimente), în municipiul Craiova, precum și mijloace fixe destinate activității hoteliere și camioane de marfă. În 2022, Valyscom Roiesti SRL a înregistrat venituri totale de 4,39 milioane de lei, un profit de peste 79.000 de lei, având un patrimoniu de aproximativ 3 milioane de euro. 

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA deține brandul NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piațǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri, aflate în 55 de țări din întreaga lume.

CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, a intrat în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, a intrat în România

Portofoliul de servicii al companiei include: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, a hidrocentralelor și microhidrocentralelor, a parcurilor eoliene și fotovoltaice, precum și a echipamentelor tehnice. APP a evaluat toate activele celui mai mare emitent listat pe BVB, SPEEH Hidroelectrica SA, în cei doi ani premergători listării și continuă evaluarea după listarea companiei.

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR).

viewscnt
Afla mai multe despre
appraisal & valuation sa
nai romania