Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Fortuna Entertainment a cumpărat Hattrick Sports

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Fortuna Entertainment a cumpărat Hattrick Sports
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2017

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Fortuna Entertainment Group, operator ceh licențiat de pariuri sportive și jocuri de noroc, cu operațiuni în Cehia, Slovacia și Polonia, a cumpărat Hattrick Sports Group din Irlanda, proprietarul operatorului român Casa Pariurilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După estimările Deloitte, valoarea componentei românești a achiziției a fost de 51 milioane euro.

Fortuna Entertainment Group N.V. a fost înființată în 1990, ulterior, în anul 2005, fiind achiziționată de către Penta Investments Ltd. În septembrie 2015, Fortuna Entertainment Group N.V. a intrat pe piața din România în domeniul jocurilor de noroc, semnând un acord de licență în vederea acordării licenței brandului său societăților de pariuri sportive și jocuri de noroc Bet Active Concept S.R.L. și Bet Zone S.R.L. Compania este  tranzacționată public, la Bursa de Valori din Praga și Varșovia.

Fortuna a devenit recent sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României pentru 4 ani. Fortuna este sponsorul principal al Asociației de Fotbal a Cehiei și al clubului Legia Varșovia. Din 2014, compania sponsorizează și Super Liga de fotbal din Slovacia, care a fost redenumită Fortuna Liga.

Hattrick Sports Group este proprietarul Casa Pariurilor, dar și al celui de-al doilea cel mai mare operator din Croația, PSK, și partener în cadrul operatorului Luckia din Spania.

Datele înaintea listării: RCS&RDS generează în România venituri de 612 milioane euro cu peste 10 milioane utilizatori. Dinamica veniturilor, superioară concurenților Orange, Vodafone, Telekom CITEȘTE ȘI Datele înaintea listării: RCS&RDS generează în România venituri de 612 milioane euro cu peste 10 milioane utilizatori. Dinamica veniturilor, superioară concurenților Orange, Vodafone, Telekom

Fortuna Entertainment va deține pachetul integral de acțiuni al Hattrick.

Holdingul Fortuna Entertainment Group are sediul la Amsterdam și țintește poziția de lider pe piața de pariuri sportive și jocuri de noroc din Europa Centrală și de Sud-Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
fortuna
hattrick
casa pariurilor
pariuri