Constructorul băcăuan Nortek Trust A.G. a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 17 milioane euro

Constructorul băcăuan Nortek Trust A.G. a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 17 milioane euro

Foto: Centrul Logistic Roman

scris 27 aug 2018

Creșterea cu 25% a cifrei de afaceri și consolidarea profitului sunt obiectivele constructorului băcăuan Nortek Trust A.G. pentru 2018.

În 2017, Nortek Trust A.G. a finalizat prima parte a Centrului Logistic Roman, ZEN 1, proiect de 30.000 mp livrat către belgienii de la WDP, unul dintre cei mai mari operatori europeni de spații logistice. De asemenea, a construit magazine Penny în Oravița, Popești Leordeni și Bacău, pe lângă amenajarea sau extinderea unor magazine Profi și Kaufland. „Am ajuns la acea maturitate și stabilitate care ne permite să selectăm proiectele în care ne implicăm,” a declarat Răzvan Răduinea, director general al Nortek Trust A.G.

Compania a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 17 milioane euro și cu un profit de 1 milion euro. Cifrele, care reprezintă o triplare a rezultatelor înregistrate în 2016, au apărut pe fondul livrării mai multor proiecte în țară. 2018 înseamnă noi proiecte pe logistic, retail și rezidențial.

Răzvan Răduinea, director general al Nortek Trust A.G.: „În primul trimestru al anului eram deja la nivelul din 2017 în ceea ce privește contractele semnate și în curs de livrare - magazinul LIDL Constanța, extinderea cu 5000 mp a Centrului Logistic Roman, magazinul Carrefour Roman, magazinul PENNY Mangalia, magazine Profi. Insistăm și pe dezvoltarea unor proiecte proprii. Demarăm faza a doua a Centrului Logistic de la Roman, ZEN 2, pe o suprafață de teren de 50.000 mp, aflat în portofoliul companiei, și am intrat pe dezvoltare rezidențială, construind în prezent 66 apartamente în proiectul Topaz Residence din centrul municipiului Bacău”.

Nortek Trust A.G., companie controlată de antreprenorul băcăuan Răzvan Răduinea, a cunoscut în ultimii cinci ani o creștere de peste zece ori a cifrei de afaceri și de peste douăzeci de ori a profitului, pe fonduri axării exclusiv pe contracte private și consolidării capacității interne de producție.

Constructorul băcăuan Nortek Trust A.G. a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 17 milioane euro

viewscnt
Afla mai multe despre
nortek trust a.g.
constructor