Dezvoltatorul P3 a numit un Property Manager pentru a gestiona cel mai mare parc logistic din București

Dezvoltatorul P3 a numit un Property Manager pentru a gestiona cel mai mare parc logistic din București

FOTO: Cristian Vasile

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2017

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, l-a numit pe Cristian Vasile ca Property Manager în România, acesta urmând a gestiona cele 12 depozite din parcul P3 Bucharest, ce au o suprafață de 319.000 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristian Vasile are o diplomă la Facultatea de Inginerie Aerospațială și o diplomă de master cu specializarea în Construcții aerospațiale, ambele la Universitatea Politehnică din București. A lucrat timp de trei ani la Arpien Aviation Services, unde s-a ocupat de dezvoltarea, coordonarea și administrarea achiziției de piese de schimb și distribuirea de piese de schimb la client.

În ultimii zece ani a fost property manager la Building Support Services și White Star Retal Estate, gestionând parcuri industriale de 180.000 metri pătrați.

P3, deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore, are, în acest moment, un total de 319.000 metri pătrați în 12 depozite din parcul P3 Bucharest. Situat la doar 13 kilometri de centrul orașului, parcul P3 Bucharest se află pe soseaua de centură a orașului.

Liderii de business din România pun pe ultimul loc familia, au citit Biblia și sunt inspirați de Steve Jobs și Elon Musk CITEȘTE ȘI Liderii de business din România pun pe ultimul loc familia, au citit Biblia și sunt inspirați de Steve Jobs și Elon Musk

P3 va livra două noi clădiri în parcul P3 Bucharest până la finalul anului.

Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite care totalizează 3.9 milioane metri pătrați de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane metri pătrați care permit dezvoltarea de noi spații.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian vasile
p3