Dezvoltare puternică în zona Pallady. După anunțata venire a Kika, Ikea și Leroy Merlin, constructorul turc Anchor Group, dezvoltatorul București Mall și Plaza Romania, construiește lângă Pallady Towers două noi blocuri

Dezvoltare puternică în zona Pallady. După anunțata venire a Kika, Ikea și Leroy Merlin, constructorul turc Anchor Group, dezvoltatorul București Mall și Plaza Romania, construiește lângă Pallady Towers două noi blocuri

Imagine cu actualul ansamblu Pallady Towers

scris 8 nov 2017

Compania imobiliară Anchor Group, parte a grupului turc FIBA, va construi lângă actualul ansamblu rezidențial Pallady Towers, situat pe Bulevardul Theodor Pallady din cartierul bucureștean Titan, două noi blocuri, cu un număr total de 200 de apartamente. Pallady Towers a fost construit din 2007 și include deja aproximativ 200 de apartamente, fiind acum vorba de un nou proiect, dezvoltat în vecinătatea acestuia.

Pentru vânzarea noului proiect a fost încheiat un contract cu Premier Estate Management, companie de consultanță și marketing imobiliar.

"Este același teren, dar o fază nouă de dezvoltare", au precizat reprezentanții companiei de consultanță pentru Profit.ro.

Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale CITEȘTE ȘI Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale

Prima etapă a noului proiect Pallady Towers, care va cuprinde 109 apartamente, a încept în această toamnă și este prevăzută să fie finalizată în luna septembrie a anului viitor.

Noul proiect va cuprinde garsoniere cu suprafețe utile cuprinse între 35 mp și 45 mp și prețuri ce pornesc de la 38.100 euro + TVA cu parcare supraterană inclusă, apartamente cu două camere cu suprafețe utile cuprinse între 56 mp și 62 mp si preturi de la 71.000 euro + TVA cu parcare subterană inclusă, respectiv apartamente cu 3 camere cu suprafețe utile de 81 mp la un preț de 100.000 euro + TVA cu parcarea subterană inclusă.

EXCLUSIV FOTO Complexul rezidențial Mediteraneo a intrat în faliment. Dezvoltatorul a așteptat 10 ani ca piața să își revină, după criză CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Complexul rezidențial Mediteraneo a intrat în faliment. Dezvoltatorul a așteptat 10 ani ca piața să își revină, după criză

Anchor Group mai deține centrele comerciale București Mall și Plaza Romania, dar și clădirile de birouri Anchor Plazal și Anchor Plaza Metropol sau ansamblul imobiliar InCity Residences.

Pentru zona Pallady au anunțat recent că vor deschide magazine retailerii Ikea, Kika și Leroy Merlin.

viewscnt
Afla mai multe despre
anchor group
pallady towers