DS Smith investește 13 milioane de euro în soluții de ambalare și în creșterea producției în România

DS Smith investește 13 milioane de euro în soluții de ambalare și în creșterea producției în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2023

DS Smith Packaging, furnizor de soluții de ambalare sustenabile, investește peste 13 milioane de euro în fabrica sa de la Ghimbav, în soluții de ambalare, proiect ce va crește capacitatea de producție cu peste 20% și va îmbunătăți productivitatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Lucrările de la Ghimbav sunt de așteptat să fie finalizate până la sfârșitul anului 2023, scrie News.ro.

Undă verde: Marcos Provit, cu farmacii sub brandul Evofarm și având în spate CVI, preia 22 de farmacii CITEȘTE ȘI Undă verde: Marcos Provit, cu farmacii sub brandul Evofarm și având în spate CVI, preia 22 de farmacii

Această investiție va sprijini înlocuirea continuă a materialelor plastice problematice alături de clienți, va crește capacitatea de producție cu peste 20% și va îmbunătăți semnificativ productivitatea.

Investiția face parte din strategia DS Smith Packaging de creștere în Europa de Est, consolidând poziția de lider a companiei în furnizarea de soluții de ambalare sustenabile în întreaga regiune și generând valoare adăugată pentru clienții și partenerii săi.

DS Smith este un furnizor de ambalaje sustenabile pe bază de fibră, lider la nivel mondial, sprijinit de operațiuni de reciclare și producție de hârtie. Cu sediul în Londra și membră a indicelui FTSE 100, DS Smith operează în 34 de țări, având aproximativ 30.000 de angajați și este partener strategic al Fundației Ellen MacArthur. Istoria sa a început în anii 1940, când familia Smith a pus bazele afacerii de fabricare a ambalajelor. Operațiunile din America de Nord își au sediul în Atlanta, cu 15 facilități de producție, de fabricare a hârtiei și reciclare, având peste 2.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
ds smith
ambalare