Azerii de la SOCAR deschid cea de-a 39-a benzinărie din România, la Brașov

Azerii de la SOCAR deschid cea de-a 39-a benzinărie din România, la Brașov
scris 11 oct 2017

SOCAR Petroleum, subsidiara locală a companiei azere cu capital de stat SOCAR, va deschide în zilele următoare cea de-a doua benzinărie în Brașov.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Azerii ajung astfel la 39 de benzinării în România.

În magazinul CafeNar al benzinăriei clienții pot găsi și produse tradiționale din Azerbaijan.

RCS&RDS anunță că duce ANCOM la tribunal dacă nu recalculează tarifele de interconectare între operatorii de telecomunicații mobile CITEȘTE ȘI RCS&RDS anunță că duce ANCOM la tribunal dacă nu recalculează tarifele de interconectare între operatorii de telecomunicații mobile

SOCAR Petroleum este controlată indirect de compania SOCAR din Azerbaidjan, prin două vehicule investiționale înregistrate în Olanda, Becrux Investments&Finace BV și Gacrux Investments&Finance BV.

SOCAR deține, în acest moment, stații de alimentare în următoarele județe din România: Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bihor, Bistrița, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiș, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeș, București și Brașov.

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, SOCAR Petroleum SA a avut anul trecut afaceri de 572,6 milioane lei, înregistrând un profit de circa 4 milioane lei. Compania azeră a avut anul trecut un număr mediu de 443 salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
socar
benzinarie