Retailerul eMAG continuă strategia de extindere în offline și deschide la Timișoara cel mai mare showroom din afara Capitalei

Retailerul eMAG continuă strategia de extindere în offline și deschide la Timișoara cel mai mare showroom din afara Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2017

eMAG, cel mai mare retailer local online, continuă strategia de extindere în offline și deschide la Timișoara cel mai mare showroom din afara Bucureștiului, de aproape 900 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Timișoara devine al doilea oraș, după București, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017, după cele din  București și Sibiu.

„Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piața bunurilor de larg consum, ne dorim să venim și mai aproape de clienții noștri din vestul țării, într-una din cele mai populate zone ale Timișoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orașului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătrați. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, a declarat Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Pegas deschide al treilea mono store din București, în fața AFI Palace Cotroceni CITEȘTE ȘI Pegas deschide al treilea mono store din București, în fața AFI Palace Cotroceni

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, circa 1.000 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.
 
eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângași. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală și în Timișoara și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și fiind prezent în Bulgaria, Ungaria și Polonia. 

Dante International, compania care administrează eMAG, a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 2,47 miliarde de lei, cu 45,4% mai mult față de 2015.

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, cu o participație sub 23%.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
magazin
timisoara