Compania germană PNE a vândut încă un proiect fotovoltaic în România

Compania germană PNE a vândut încă un proiect fotovoltaic în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 dec 2023

Compania germană PNE a vândut un proiect fotovoltaic cu o capacitate maximă de 61,5 MW situat în sudul România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pe lângă România, vânzările au vizat și Italia. în Italia, Grupul PNE a vândut mai multe proiecte fotovoltaice cu o capacitate totală de 114 MW. 

 "Suntem încântați că am reușit să finalizăm alte două vânzări pe piețele europene la sfârșitul anului. Piețele apreciază expertiza noastră în sectorul fotovoltaic și au încredere în experiența noastră. Aceasta este cea de-a doua vânzare din România în acest an. În iulie am reușit să anunțăm vânzarea a cinci proiecte fotovoltaice către o corporație energetică franceză", a declarat Markus Lesser, directorul general al PNE.
Ungaria - la un pas de a atrage o nouă investiție gigant CITEȘTE ȘI Ungaria - la un pas de a atrage o nouă investiție gigant

Înființată în 1995 în Germania, PNE își desfășoară activitatea în 15 țări din Europa, Africa de Sud, America de Nord și Asia, având aproximativ 600 de angajați.

În România, compania este prezentă de peste zece ani. Compania a construit și vândut proiecte eoliene și fotovoltaice cu o capacitate totală de aproximativ 571 MWp pe piața locală.
viewscnt
Afla mai multe despre
pne
fotovoltaice
parc fotovoltaic