Conpet a încheiat un contract cu firma de consultanță George Butunoiu Group pentru alegerea membrilor Consiliului de Administrație

Conpet a încheiat un contract cu firma de consultanță George Butunoiu Group pentru alegerea membrilor Consiliului de Administrație
scris 3 apr 2018

Transportatorul național de țiței Conpet Ploiești a încheiat luni un contract cu George Butunoiu Group SRL, unul dintre cei mai mari jucători locali în domeniul recrutării de personal, în vederea selecției membrilor Consiliului de Administrație la compania de stat.

Conpet nu precizează care este valoarea acestui contract, scrie News.ro.

În plus, transportatorul de țiței l-a numit pe Ioan Voicu în funcția de director general Adjunct, pe durată limitată până la data de 6 iunie.

George Butunoiu Group a raportat afaceri de aproape 600.000 lei în 2016 și este unul dintre cei mai mari jucători locali în domeniul recrutării de personal. Firma a fost implicată și în proiectul "CEO la stat" în 2012, unde, alături de PwC și DB David și Baias, a furnizat Ministerului Transporturilor servicii de consultanță în valoare de 200.000 de euro în scopul recrutării managerilor privați pentru zece companii aflate în subordinea instituției.

De asemenea, în octombrie anul trecut, Consiliul de Administrație al companiei naționale Poșta Română a decis să rezilieze contractul cu SC George Butunoiu Group SRL, privind recrutarea în vederea ocupării posturilor de director general și director economic. Hotărârea a fost luată în urma nerespectării criteriilor de selecție impuse de Poșta Română.

FOTO Primele autobuze electrice, dotate cu wi-fi, care vor fi folosite în România CITEȘTE ȘI FOTO Primele autobuze electrice, dotate cu wi-fi, care vor fi folosite în România

Conpet și-a bugetat investiții de 76,62 milioane lei în acest an și estimează totodată un profit net de 60,66 milioane lei, în scădere cu 18% față de cel realizat anul trecut.

Compania estimează venituri totale de 471,7 milioane lei în acest an și cheltuieli totale de 345,5 milioane lei, potrivit bugetului de venituri și cheltuieli aprobat luni de acționari

Compania a înregistrat anul trecut o creștere cu 3% a profitului net, până la 73,66 milioane lei.

Totodată, în perioada ianuarie – decembrie 2017, cifra de afaceri a fost de 376,66 milioane lei, înregistrând o scădere cu 1,4% față de 2016.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deține 58,71% din acțiuni.

Societatea are o capitalizare de 966,18 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
george butunoiu
conpet