Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a prelungit cu două luni mandatul lui Cătălin Nițu la conducerea companiei

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a prelungit cu două luni mandatul lui Cătălin Nițu la conducerea companiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2020

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a prelungit cu două luni mandatele de membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 aprilie, și l-a ales pe Cătălin Nițu în calitatea de președinte al directoratului (denumit alternativ director general executiv sau chief executive officer - CEO) al societății, începând cu data de 21 aprilie 2020, tot pentru o perioadă de două luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Întrucât mandatul actualilor membri ai directoratului încetează de drept în data de 20 aprilie 2020, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica informează acționarii și investitorii că, în ședința din data de 8 aprilie 2020, Consiliul de Supraveghere: a prelungit mandatele de membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Cătălin Nițu, Ionuț-Bogdan Grecia, Andreea-Mihaela Miu, Corneliu Bogdan Marcu", arată un comunicat transmis de  companie Bursei de Valori București (BVB).

Enel Energie Muntenia, amendată pentru GDPR. Ar fi trimis pe adresa de e-mail a unui client date personale ale altui client CITEȘTE ȘI Enel Energie Muntenia, amendată pentru GDPR. Ar fi trimis pe adresa de e-mail a unui client date personale ale altui client

De asemenea, Marius Viorel Stanciu a fost desemnat în calitatea de membru provizoriu al directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, scrie News.ro.

"A ales în calitatea de președinte al directoratului, denumit alternativ director general executiv sau chief executive officer – CEO al societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, pe Cătălin Nițu", mai arată compania.

Durata mandatelor membrilor provizorii ai directoratului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor directoratului companiei în condițiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

Profitul net al transportatorului național de energie Transelectrica a înregistrat anul trecut o creștere de 28%, ajungând la 104,45 milioane lei, față de 81,3 milioane lei în anul 2018, în timp ce veniturile totale au scăzut cu 12%, la 2,39 miliarde lei.

Compania are o capitalizare de 1,23 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
cătălin nițu l