Consiliul de Supraveghere Transelectrica a decis prelungirea cu două luni a mandatului actualului șef al companiei

Consiliul de Supraveghere Transelectrica a decis prelungirea cu două luni a mandatului actualului șef al companiei
scris 17 oct 2019

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunțat că în ședința de miercuri Consiliul de Supraveghere a prelungit cu două luni mandatul actualului director executiv al companiei, Claudia-Gina Anastase.

De asemenea, Consiliul de Supraveghere a prelungit totodată mandatele "de membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Adrian Savu", potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

În plus, Virgiliu Ivan și Luca -Nicolae Iacobici au fost numiți membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, scrie News.ro.

Prețul gazelor pe piața spot a coborât sub 70 lei/MWh, pentru prima dată în istoria de 1 an a acestei piețe. Volume record CITEȘTE ȘI Prețul gazelor pe piața spot a coborât sub 70 lei/MWh, pentru prima dată în istoria de 1 an a acestei piețe. Volume record

Iar Florin –Radu Ciocănelea a fost desemnat membru în Comitetul de Nominalizare și Remunerare și în Comitetul de Securitate Energetică din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei.

"Durata mandatelor membrilor provizorii ai directoratului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica în condițiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval. Numirea noilor membri provizorii ai directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica", arată societatea.

Transelectrica a înregistrat un profit net de 30 milioane lei în primul semestru, în scădere cu 69% față de prima parte a anului trecut, când a realizat un rezultat pozitiv de 98 milioane lei.

Compania are circa 2.200 de salariați și se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
transelectrica
claudia-gina anastase