Consiliul de Supraveghere Transelectrica a decis prelungirea cu două luni a mandatului actualului șef al companiei

Consiliul de Supraveghere Transelectrica a decis prelungirea cu două luni a mandatului actualului șef al companiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2019

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunțat că în ședința de miercuri Consiliul de Supraveghere a prelungit cu două luni mandatul actualului director executiv al companiei, Claudia-Gina Anastase.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, Consiliul de Supraveghere a prelungit totodată mandatele "de membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Adrian Savu", potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

În plus, Virgiliu Ivan și Luca -Nicolae Iacobici au fost numiți membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, scrie News.ro.

Prețul gazelor pe piața spot a coborât sub 70 lei/MWh, pentru prima dată în istoria de 1 an a acestei piețe. Volume record CITEȘTE ȘI Prețul gazelor pe piața spot a coborât sub 70 lei/MWh, pentru prima dată în istoria de 1 an a acestei piețe. Volume record

Iar Florin –Radu Ciocănelea a fost desemnat membru în Comitetul de Nominalizare și Remunerare și în Comitetul de Securitate Energetică din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei.

"Durata mandatelor membrilor provizorii ai directoratului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica în condițiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval. Numirea noilor membri provizorii ai directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica", arată societatea.

Transelectrica a înregistrat un profit net de 30 milioane lei în primul semestru, în scădere cu 69% față de prima parte a anului trecut, când a realizat un rezultat pozitiv de 98 milioane lei.

Compania are circa 2.200 de salariați și se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
claudia-gina anastase