Consiliul General a aprobat delegarea activității de termoficare din București către compania municipală Termoenergetica

Consiliul General a aprobat delegarea activității de termoficare din București către compania municipală Termoenergetica
scris 14 nov 2019

Consiliul General București a aprobat, joi, după mai mult de două ore de dezbateri, delegarea activității de termoficare către către compania municipală Termoenergetica. Și angajații RADET, regie intrată în familent, vor fi preluați.

Consilierii generali au aprobat, joi, proiectul care prevede delegarea activității de termoficare către compania energetică Termoenergetica, scrie News.ro.

”Vorbim de o preluare a tuturor angajaților, de o delegare a serviciului de termoficare, rețeaua și tot ce ține de funcționare sunt transferate către Termoenergetica”, a declarat administratorul special al RADET, Alexandru Burghiu.

DOCUMENT La spartul târgului, PSD se dezice de OUG 114 și avansează desființarea suprataxei de 2% din energie, care a făcut să explodeze conturile ANRE CITEȘTE ȘI DOCUMENT La spartul târgului, PSD se dezice de OUG 114 și avansează desființarea suprataxei de 2% din energie, care a făcut să explodeze conturile ANRE

Burghiu a vorbit și despre datoriile RADET și o decizie a instanței în acest sens.

”Există o decizie a Înaltei Curți, care a statuat că Primăria nu are nicio obligație de a plăti aceste datorii. Se încearcă o nouă acțiune în instanță de același fel, dar, dacă există deja o decizie a Înaltei Curți, nu știu dacă o altă instanță care să spună altceva”, a explicat Burghiu.

Proiectul a fost adoptat după două ore de dezbateri.

Consiliul General al Municipiului București a discutat, joi, situația RADET, după ce luni a rămas definitivă sentința privind intrarea în faliment a regiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
retea termica
termoelectrica