Cristian-Florin Gheorghe, numit președinte al consiliului de administrație al Oil Terminal Constanța

Cristian-Florin Gheorghe, numit președinte al consiliului de administrație al Oil Terminal Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2017

Cristian-Florin Gheorghe a fost numit președinte al consiliului de administrație al Oil Terminal Constanța, operatorul terminalului petrolier la Marea Neagră controlat de stat, arată un cmunicat transmis luni de societate Bursei de Valori București (BVB). Acesta a fost numit luna trecută administrator provizoriu al consiliului de administrație al Oil Terminal, prin metoda votului cumulativ.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Societatea Oil Terminal informează acționarii cu privire la faptul că, în cadrul ședinței consiliului de administrație desfășurată în data de 3 aprilie 2017, a fost ales în calitate de președinte al consiliului de administrație, Gheorghe Cristian-Florin, în conformitate cu prevederile art. 18 alin. 5 din actul constitutive”, arată comunicatul societății, scrie News.ro.

Reprezentanții Ministerului Energiei în Adunarea Generală a Acționarilor Oil Terminal Constanța au revocat în luna martie patru membri din consiliul de administrație și au ales în locul acestora alți administratori provizorii.

Luna trecută au fost numiți administratori provizorii ai consiliului de administrație al societății Oil Terminal, prin metoda votului cumulativ, Costreie Toma Bogdan, Barbu Ionuț, Gheorghe Cristian Florin, Bectemir Hermina, Andrei Ovidiu Aurelian, Moise Nicoleta Mariana și firma Staar Rating SRL.

Inspectorii Antifraudă au găsit o firmă cu datorii către stat de 12,4 milioane lei. Firma derula operațiuni fictive CITEȘTE ȘI Inspectorii Antifraudă au găsit o firmă cu datorii către stat de 12,4 milioane lei. Firma derula operațiuni fictive

Compania Oil Terminal Constanța este controlată de Ministerul Energiei, care deține 59,62% din acțiuni și are aproape 1.000 de angajați.

Compania a înregistrat în 2016 un profit net de 17 milioane lei și o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% față de anul anterior.

Societatea Oil Terminal, care operează cel mai mare terminal petrolier al României la Marea Neagră, este listată la Bursa de Valori București și are o valoare de piață de 114,4 milioane lei (25,4 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian-florin gheorghe
oil terminal constanta