DEER vrea să cumpere servicii de citire a contoarelor pentru 63,5 milioane lei

DEER vrea să cumpere servicii de citire a contoarelor pentru 63,5 milioane lei
scris 4 iun 2023

Distribuție Energie Electrică România (DEER) alocă 63,554 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de citire contoare de energie electrică, potrivit anunțului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Conform sursei citate, achiziția implică încheierea unui acord-cadru, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, conform Agerpres.

"Prestarea serviciului de citire contoare de energie electrică se va desfășura în toată aria de licență a DEER în zonele Transilvania Sud, Transilvania Nord și Muntenia Nord", se precizează în caietul de sarcini.

Sindicatele din educație: Greva continuă. Nu ne mai certați, nu ne mai trimiteți la clase! CITEȘTE ȘI Sindicatele din educație: Greva continuă. Nu ne mai certați, nu ne mai trimiteți la clase!

Contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iunie 2023, ora 15:00.

Durata pentru care se va presta activitatea de citire este de 18 luni pe baza de acord cadru.

Distribuție Energie Electrică Romania asigură distribuția energiei electrice pentru 3.967.842 de locuri de consum, pentru care energia electrică este asigurată prin intermediul furnizorilor licențiați de ANRE.

viewscnt
Afla mai multe despre
contoare
citire
servicii
deer
distribuție
energie
electrică
achizzitie
seap