Dominic Fritz: Timișorenii subvenționează prețul din București, în timp ce ei stau în frig

Dominic Fritz: Timișorenii subvenționează prețul din București, în timp ce ei stau în frig
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2022

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a solicitat încă 130 de milioane de lei de la Guvern pentru a acoperi costurile termoficării în Timișoara. ”Pentru că în București există un contract preferențial cu o companie de stat, timișorenii subvenționează prețul din București, în timp ce ei stau în frig. E absurd. Dacă noi, la Colterm, am avea un contract cu 150 de lei megawatt pe oră, n-ați auzi în veci de primarul Fritz plângându-se sau cerând bani și n-ați auzi nicio știre de școli fără căldură”, a susținut primarul USR al Timișoarei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Timișoara stă în frig, în timp ce la București prețul la gazul de la ELCEN este de 150 de lei megawatt pe oră, iar în Timișoara noi am plătit în jur de 500 de lei. Pentru că în București există un contract preferențial cu o companie de stat, timișorenii subvenționează prețul din București, în timp ce ei stau în frig. E absurd. Dacă noi, la Colterm, am avea un contract cu 150 de lei megawatt pe oră, n-ați auzi în veci de primarul Fritz plângându-se sau cerând bani și n-ați auzi nicio știre de școli fără căldură. 150 de lei e mai scump decât iarna trecută, dar ar fi o creștere pe care o putem gestiona. Or, o creșterea de cinci ori nu poate fi gestionată de nimeni. Acolo unde vorbim de nevoi de bază, așa cum este căldura, statul trebuie să se asigure că toți românii au acces”, a declarat Dominic Fritz.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

„Eu am trimis un memoriu la guvern la sfârșitul lunii ianuarie în care am cerut încă 130 de milioane de lei. Deocamdată nu am primit niciun răspuns”, a mai declarat primarul Timișoarei pentru News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
dominic fritz
timișoara