Electrica Furnizare a cumpărat energie de la Nuclearelectrica în valoare de 17,78 milioane lei

Electrica Furnizare a cumpărat energie de la Nuclearelectrica în valoare de 17,78 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2021

Societatea Națională Nuclearelectrica și Electrica Furnizare au încheiat o anexă la contractul de vânzare energie angro, pentru o cantitate de energie în valoare de 17,783 milioane de lei, conform unui raport remis Bursei de Valori București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Perioada în care va fi livrată energia este 1 ianuarie - 31 decembrie 2022, scrie Agerpres.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

De la începutul anului, cele două societăți au încheiat contracte de vânzare energie în valoare totală de 451,597 milioane lei.

La data de 4 august 2021, Nuclearelectrica avea de recuperat de la Electrica Furnizare creanțe în sumă de 40,962 milioane de lei, se menționează în raport.

Contractul prevede constituirea de către Electrica Furnizare a unei garanții de 40 milioane de lei și a fost atribuit prin tranzacție încheiată pe Piața Centralizată cu Negociere Dublă Continuă a Contractelor Bilaterale (PC-OTC), administrată de OPCOM.

Societatea Națională Nuclearelectrica este singurul producător de energie nucleară din România și de combustibil aferent tehnologiei utilizate, CANDU 6, compania fiind înființată în 1998.

În octombrie 2013, SNN a listat pe Bursa de Valori București un pachet de 25.368.236 acțiuni, reprezentând 10% din capitalul social al SNN. Acțiunile companiei au fost admise la tranzacționare la categoria I a BVB în data de 4 noiembrie 2013. Acționarul majoritar al companiei este statul român, prin Ministerul Energiei, cu 82,4981% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica furnizare
nuclearelectrica