Enel Distribuție Banat își schimbă numele în E-Distribuție Banat, Enel Distribuție Dobrogea devine E-Distribuție Dobrogea

Enel Distribuție Banat își schimbă numele în E-Distribuție Banat, Enel Distribuție Dobrogea devine E-Distribuție Dobrogea
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2016

Toate companiile de distribuție ale grupului energetic italian Enel în România au adoptat denumirea E-Distribuție, după ce Enel Distribuție Banat și Enel Distribuție Dobrogea și-au schimbat numele în E- Distribuție Banat și, respectiv, E-Distribuție Dobrogea. E-Distribuție Muntenia a fost prima companie de distribuție a Enel din România care a adoptat, recent, noul nume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Schimbarea de nume a operatorilor de distribuție are în vedere alinierea la cerințele normative comunitare și naționale, care impun firmelor integrate din domeniul energiei să realizeze separarea legală, funcțională și contabilă a activităților de distribuție față de cele de furnizare și producție, inclusiv din perspectiva denumirii și a identității vizuale, astfel încât, din perspectiva consumatorului, să fie evitate confuziile și, în acest fel, să fie stimulată competitivitatea în piață”, se arată într-un comunicat emis miercuri de Enel.

E-Distribuție Dobrogea și E-Distribuție Banat înregistrează o durată medie a întreruperilor per client/an (SAIDI - System Average Interruption Duration Index) mai bună decât media națională, an de an, în ultimii patru ani, arată compania.

Potrivit datelor Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), în 2015, durata medie a întreruperilor per client/an pentru E-Distribuție Dobrogea a fost de 234 de minute (a doua cea mai bună performanță din România, după E-Distribuție Muntenia), în timp ce E-Distribuție Banat a înregistrat un SAIDI de 247 de minute, scrie News.ro.

Electrica va vinde de anul viitor și gaze naturale, pe lângă energie electrică CITEȘTE ȘI Electrica va vinde de anul viitor și gaze naturale, pe lângă energie electrică

Media națională a fost de 308 minute în 2015.

Enel deține trei din cele opt distribuții regionale de energie electrică din România. Grupul are 2,8 milioane de clienți pe piața românească, în zona Capitalei, Banat și Dobrogea. Enel are peste 3.100 de angajați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
e distributie banat. enel