Grecul Georgios Stassis va pleca după 3 ani și jumătate de la șefia Enel România

Grecul Georgios Stassis va pleca după 3 ani și jumătate de la șefia Enel România
scris 30 iul 2019

Grecul Georgios Stassis va pleca după 3 ani și jumătate de la conducerea operațiunilor Enel România, fiind propus să preia șefia companiei energetice de stat Public Power din Grecia.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Acesta va trebui să se asigure că Public Power va recupera de la consumatori, conform Reuters, facturi restante însumând peste 2,4 miliarde euro.

Stassis conduce Enel România din februarie 2016, după ce anterior a fost CEO al Enel Green Power pentru Europa de Est și Egipt.

EXCLUSIV Schimbare pregătită în Codul Fiscal. Taxarea inversă - extinsă și în domeniul livrării de gaze, la inițiativa OPCOM CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Schimbare pregătită în Codul Fiscal. Taxarea inversă - extinsă și în domeniul livrării de gaze, la inițiativa OPCOM

Stassis s-a alăturat grupului Enel în anul 2007 și, în calitate de șef al regiunii Europa de Est și Egipt a Enel Green Power (EGP), a condus operațiunile EGP din Grecia, Bulgaria, România, Turcia și Egipt.

Înainte de a se alătura EGP, Georgios Stassis a deținut poziția de director executiv pentru proiecte strategice și achiziții, precum și pe cea de membru în comitetul executiv de management al Tellas Telecom, cel mai mare operator alternativ de telecom din Grecia.

Stassis este afiliat la mai multe organizații non-profit, inclusiv ca membru al consiliului director al mai multor instituții și asociații de regenerabile din zona Balcani și Orientul Mijlociu.

EXCLUSIV Șeful upstreamului OMV Petrom: Sunt încrezător că rațiunea va învinge în privința fiscalității gazelor din Marea Neagră CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Șeful upstreamului OMV Petrom: Sunt încrezător că rațiunea va învinge în privința fiscalității gazelor din Marea Neagră

Georgios Stassis este absolvent al facultății de Inginerie Civilă din cadrul Universității Kingston din Marea Britanie, deținând totodată și un master în Managementul Construcțiilor în cadrul aceleiași universități.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
enel romania
enel dobrogea
enel muntenia
enel banat
tonio volpe